Treacle Moon Sweet Apple Pie Hugs Badschuim

Hoi hoi,

Jullie kennen het riedeltje al. DM staat voor mij synoniem aan badproducten. Zo heb ik er weer eentje te delen die ik daar op de kop tikte. Momenteel vind ik deze geur niet op de site, maar er zijn wel vele andere geuren beschikbaar.

Treacle Moon Sweet Apple Pie Hugs Badeschaum

Treacle moon wil met dit badzout de huid verzorgen en de zintuigen strelen. Het is een veganist product waarvan dermatologisch getest is of de huid dit verdraagd. Het product zelf is vrij van parafine, siliconen en minerale oliën. De temperatuur waarbij dit badzout het beste werkt is tussen 36° en 38° voor een vrij kort bad in mij ogen van 10 tot 20 minuten.

Verpakking en ingrediënten

Het badzout zit verpakt in een scheurzakje zoals we gewoon zijn van één-bad verpakkingen. Het zakje bevat 80 gram en deze is een jaar houdbaar na opening. Ik kan mij echter niet voorstellen dat je meerdere baden met één zo’n zakje kunt doen.

Maris Sal, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Coco-Sulfate, Silica, Parfum, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aqua, CI 16255, CI 15510, Benzyl Benzoate, Eugenol

  • Maris Sal: Dit ingrediënt zit er in voor de mineralen. Hierdoor heeft het een verzachtende werking op de huid.
  • Sodium Laureth Sulfate: Dit ingrediënt heeft een reinigende werking.
  • Sodium Coco-Sulfate: Dit ingrediënt heeft ook een reinigende werking
  • Silica: zorgt ervoor dat het zout niet samen koekt.
  • Parfum: dit zorgt natuurlijk voor de geur van het product. Sommigen kunnen zeer allergisch reageren op dit ingrediënt.

Mijn ervaringen

 

n ervaringen

Ik nam een heerlijk bad met dit badzout. Het zout heeft een sterke geur. Vooraleer het product in het water te droppen, besloot ik er even aan te ruiken. Ik werd onmiddellijk beloond met een hoestbui. Niet doen dus.

In het bad kon ik genieten van een heerlijk geurend bad, die niet heel uitdrogend was voor mijn huid. Het water zelf kleurde uiteindelijk licht oranje met een klein beetje schuim.

Waar is Treacle Moon te koop en hoeveel kost een zakje badzout?

Ik kocht het badzout bij de Duitse drogist DM. Het is normaal ook nog in vele andere winkels te koop. Bij de DM betaal je in ieder geval 1.25 euro. Ik weet niet waarom, maar voor het merk vind ik dat vrij duur. Nochtans betaal ik soms 5 euro bij Lush, maar ik ben gewoon van Treacle Moon dat het goedkoper is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge