Lush Brazilliant Shampoo Bar

Hoi hoi,

Shampoo Bars, het blijft een grote liefde van mij. Gelukkig heb ik er een tijd geleden een boel van Lush ingeslagen. Af en toe neem ik er nog eens een nieuwe bij om uit te proberen. Deze keer viel mijn keuze op de Brazilliant shampoo bar. Groot was mijn verdriet om te lezen dat deze vorig jaar uit de collectie genomen was. Gelukkig brengt Lush soms community favorites terug en daarom vind ik het toch nog een goed idee om deze shampoo bar te reviewen voor jullie.

Lush Brazilliant Shampoo Bar

Lush belooft met Brazilliant een zonnige shampoo Bar. In de shampoo bar zit sinaasappel verwerkt. Deze heeft voedende eigenschappen, terwijl Andiroba olie zorgt voor extra verzorging. De heerlijke geur van deze shampoo bar is afkomstig van diezelfde sinaasappelen maar gemengd met Ylang Ylang.

Verpakking en ingrediënten

Shampoo bars zitten bij Lush in hun verpakkingsvrije lijn. Wanneer je deze koopt worden deze vaak in een papieren zakje meegegeven, maar hierin kun je het product niet bewaren. Je bewaart het best in een kurken doosje of tinnetje. Die laatste kun je kopen bij Lush zelf, maar ik kocht ooit ook een set op Aliexpress. Deze zijn ietsje schattiger dan de versies van Lush. Ik vraag mij af of je zelfs het papieren zakje kunt vermijden als je je eigen doosjes mee neemt naar Lush.

Natrium Lauryl Sulfaat, Verse Biologische Sinaasappel (Citrus Aurantium dulcis), Andiroba-olie (Carapa guaianensis), Zoete Sinaasappelolie, Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Benzyl Benzoaat, Benzyl Salicylate, Farnesol, Limonene, Linalool, Alpha-isomethyl-ionone, Cinnamal, Alcohol, Geraniol (Geraniol), Hydroxycitronellal, Parfum, Kleurstof 15510 (CI 15510)

  • Natrium Lauryl Sulfaat: Dit ingrediënt zorgt voor een heerlijk schuim terwijl het het haar reinigt.
  • Verse Biologische Sinaasappel (Citrus Aurantium dulcis): Deze zal het product een heerlijke geur geven en het haar voeden.
  • Andiroba-olie (Carapa guaianensis): Dit ingrediënt zal het haar voeden.
  • Zoete Sinaasappelolie (Citrus Sinensis): Deze zal voornamelijk voor de geur van het product zorgen.
  • Ylang Ylang-olie (Cananga odorata): Deze bloem heeft een verkwikkend aroma, wat een heerlijke toevoeging aan de geur van verschillende producten is.

Mijn ervaringen

Brazilliant probeerde ik voor het eerst uit rond de kerstperiode. Ondertussen heb ik deze goed kunnen testen. De geur was eerst wat wennen. Na de beschrijving te lezen, had ik bepaalde verwachting bij de geur. De geur was echter anders dan verwacht. Uiteindelijk is het wel een heel mooie geur en ik ben er dol op.

Qua werking schuimt de shampoo bij goed vochtig haar, waardoor je het makkelijker over het haar kunt verdelen. Nadien voelen mijn haren zacht en gevoed en zien ze er glanzend uit. Ik ben heel blij met deze shampoo bar.

Waar is Brazilliant te koop en hoeveel kost ze?

Deze shampoo bar werd gecreëerd door Lush. Momenteel zit deze niet in het assortiment, maar moest deze terug komen dan gok ik dat je ongeveer 11.50 euro voor de bar gaat betalen. Gelukkig doe je er dan ook heel lang mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge