Lush Golden Pear Shower Jelly

Hoi hoi,Een tijdje geleden kwam Lush met een tijdelijke collectie shower jellies online. In deze collectie was er eentje met de geur golden pear opgenomen. In 2018 maakte ik rond kerst voor het eerst kennis met deze geur. Ik kocht toen verschillende zeepjes met deze geur en ik ben nog steeds heel zot van de geur. Ik moest en zou dus de shower jelly proberen. Toen hij toekwam, moest ik mezelf bedwingen. Eerst stonden enkele andere producten op de do try lijst. Gelukkig mocht ik deze er laatst van mezelf toch bij nemen ?.

Lush Golden Pear Shower Jelly

Lush belooft dat deze shower jelly de huid zal kalmeren en verzachten. Daarvoor worden lijnzaad olie en carrageen extract aangewend. Daarenboven zal ook het aloë vera extract de huid nog eens extra gaan kalmeren.

Verpakking en ingrediënten

Deze shower jelly zit in de potjes die we gewoon zijn van Lush. Het is een van hun doorzichtige potjes die 240 gram bevatten. Dit zijn potjes die deel uitmaken van het Lush recycle programma. Dit wil zeggen dat als je 5 lege (uitgewassen!) verpakkingen terug brengt naar Lush, dat je een gratis vers gezichtsmasker mag uitkiezen. Ik bewaar mijn verpakkingen altijd apart en heb ze al twee keer binnen gebracht. Heerlijk dat je er een maskertje voor in de plaats krijgt.

Glycerine, Gouden lijnzaadgel (Linum usitatissimum), Sodium Laureth Sulfaat, Propyleen Glycol, Carrageenextract (Chondrus Crispus), Parfum, Vers perensap (pyrus communis), Kardemomolie (Elettaria cardamomum), Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Sandalwood Oil, Aloë Vera-extract (Aloe barbadensis), Titanium Dioxide, Gardenia-extract (Gardenia jasminoides), Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, Silica, Citronellol, Coumarine, Limonene, Kleurstof 77491 (Cl 77491)

  • Glycerine: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Gouden lijnzaadgel (Linum usitatissimum): dit ingrediënt kalmeert en verzorgt de huid.
  • Sodium Laureth Sulfaat: Dit ingrediënt heeft een reinigende werking.
  • Propyleen Glycol: Dit ingrediënt helpt de huid vocht opnemen.
  • Carrageenextract (Chondrus Crispus): Dit is een ingrediënt gewonnen uit zeewier. Het werkt als verdikkingsmiddel, emulgator en stabilisator. Daarenboven zal deze de huid ook hydrateren.

Mijn ervaringen

Ik was heel erg benieuwd naar deze shower jelly. Vorige jaar werd ik na de sale bij Lush verliefd op de Golden Pear zeep. Deze staat standaard in ons gastentoilet én in de keuken. Hoe leuk zou het zijn om ook je lichaam naar golden pear te laten ruiken. In comes de shower jelly.

Deze shower jelly heeft een gouden kleur, maar laat op je huid geen glitters of een gouden schijn na. De geur in de pot vind ik zelf minder, omdat de geur daar wat chemischer lijkt aan te doen, maar niets is minder waar. Eenmaal in gebruik, kun je genieten van de heerlijke geur van golden pear. Daarenboven blijft deze ook hangen op de huid.

Nadien voelt mijn huid totaal niet uitgedroogd. Integendeel, het voelt zelfs eerder uit als extra verzorgde huid. Ik ben dol op deze shower jelly en deze mag gerust vast in het assortiment komen. 🙂

Waar is deze Golden Pear shower jelly te koop en hoeveel kost ze?

Deze shower jelly werd gelanceerd als een deel van een community favorites lijn. Momenteel is deze lijn volledig uitverkocht, maar het zou mij niet verwonderen als deze binnenkort eens terug komt. Ik kocht deze zelf bij de Engelse webshop. Daar betaalde ik 10.95 pond voor 240 gram. In Nederland was de jelly 13.95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge