Opgemaakt Eerste Maanden van 2020

Hoi hoi,

4 maanden, dat zorgt voor een vrij lange lijst aan opgemaakte producten.

Ik begin met de bad en doucheproducten. Dit doe ik in twee setjes. Hierboven de ‘vloeibare’ en grotere verpakkingen. Links zie je twee mini’s van Balea. Deze ontving ik in mijn adventskalenders van een tijdje terug. Door hun kleine formaat vind ik deze handig om mee te nemen naar het zwembad. Daarom dat het ook iets langer duurt, vooraleer deze op zijn. Normaal ga ik 1 keer in de week zwemmen met een goeie vriendin. Dit was natuurlijk voor de Corona Quarantaine tijden. Hopelijk kan ik snel terug gaan zwemmen.

Ernaast vind je een grote fles Balea badschuim. Balea is een zeer betaalbaar merk en ik heb niet altijd nood aan een Lush product om een bad te nemen. Dan neem ik er meestal dit badschuim bij. Ik heb nog wel een fles staan in een andere geur :).

Het volgende product deed echt pijn in mijn hart toen hij op ging. Ik kocht een flesje Cinders douchegel in de sale in januari vorig jaar. De geur van deze douchegel is heerlijk. Ik hoopte dat ze dit jaar terug in de collectie ging komen, maar dat was niet het geval. Als jullie producten kennen van Lush uit dezelfde geurfamilie, laat maar weten! Ik mis die geur echt…

Ik maakte ook een staaltje op van de It’s Raining Men Shower Gel van Lush.

Naast douchegel en badschuim, probeerde ik ook een heleboel badzouten en ik besloot twee heel oud geworden fun producten van Lush op te maken. Ik maakte een Snowman en een Groen Fun op. Deze zijn heerlijk in bad, maar hou ouders ze zijn, hoe minder handelbaar ze worden. Ze worden een beetje hard.

Ook maakte ik badzouten op van Dresdner Essenz en Treacle moon.

Na bad- en doucheproducten volgen natuurlijk haarproducten. Dit was een een heleboel Lush deze keer, maar dat is niet geheel onverwacht. Bijna geheel mijn haarroutine is vervangen door Lush. Heb echter nog wel een aantal andere producten staan die ik tussendoor opmaak.

Laten we maar beginnen met het enige product dat niet in het Lush lijstje thuis hoor, namelijk het Mythic Oil Masker van L’Oreal.

Daarnaast maakte ik een haarmasker van Lush op, namelijk het Rootsmasker. Dit is al het tweede potje van dit masker die ik op maakte. Ik vind dit masker echt super.

Ook maakte ik een solid shampoo op, namelijk Angel Hair. Het is niet mijn favoriete solid shampoo van dit merk, maar hij doet wat hij belooft. Dit is echter niet de enige solid shampoo die ik op maakte. Ik maakte ook de mango exuberance op. Ik nam deze mee naar het zwembad. Het chloorwater is meestal niet heel erg lief voor mijn haar, maar deze shampoo lijkt zich daar goed tegen te weren.

Daarenboven maakte ik ook 3 mini’s op, nl Blousey, Jersey Bounce en Big.

Ik gebruik standaard compressed deo’s om mee te nemen in mijn handtas. De laatste tijd kies ik vaak voor Dove, omdat dit lichte niet overheersende geuren zijn. Hierdoor kan ik deze makkelijk op het toilet op het werk even bijspuiten.

Ook wassen we tegenwoordig vaker onze handen. Daarom ging een van de handzepen op in onze toiletten. Dit is een zeepje die ik volgens mij ooit gratis kreeg in het Kruidvat. Vooral mijn man heeft deze zeep gebruikt, en hij was er erg tevreden over.

Met al dat wassen moet je natuurlijk je handen wat extra voeding geven. Ik deed dit met dit potje Shea boter.

Daarenboven maakte ik twee mini’s op van Beauty Kitchen. Oh, wat hou ik van dit merk en dan vooral hun 5 minute Miracle masker.

Ik probeer momenteel ook mijn gezicht beter te verzorgen. Hiervoor gebruik ik een heleboel nachtmaskers die ik nog liggen heb van Sephora. Hier maakte ik een orchid versie van het masker op. Deze potjes zijn zogezegd voor eenmalig gebruik, maar er zit zoveel in het potje dat ik deze soms tot 5 keer kan gebruiken. Daar gebruik ik de bovenstaande mini potjes van Beauty Kitchen voor. Dat werkt heel handig.

Mijn man maakte ook twee tubes tandpasta op.

Ook maakte ik drie geuren op. Ik heb zelf heel veel geuren op mijn kast staan. Soms vind ik het iets te veel om goed te zijn. Daarom heb ik de meeste lege flesjes voorrang gegeven, wat resulteert in drie lege flesjes van de Body Shop. Vooral de White Musk Libertine geur ga ik missen. Ik vind dat echt een heerlijke geur.

Ook heb ik nog eens gerommeld in mijn make-up lades. De nagellakjes waren stroperig geworden en werkten niet handig meer, het Kiko crème oogschaduwtje was uitgehard en de Teeez (haar)mascara piekte bij het aanbrengen. Dat durfde ik niet meer riskeren, dus deze vonden hun weg naar de vuilbak. Tot slot maakt ik ook een mini foundation van Sothys op.

De laatste twee producten zijn producten van mijn man. Hij maakt een douchegel op, en zoals meestal is dit een versie van Axe. Ook maakte hij een tubetje haargel leeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge