Lush Twilight Shower Jelly

Hoi hoi,

Ik heb al een paar nieuwe shower jellies met jullie gedeeld. Mijn verzameling was echter nog niet op. Zelf heb ik er momenteel nog eentje om met jullie te delen. Er zijn er echter nog een heleboel die ik zelf niet eens heb. Vandaag wil ik jullie één van hun kleurrijkste, meest galactische shower jellies delen, namelijk twilight. Deze heeft een soort ombre effect waarbij deze van metallic turkoois overgaat in metallic rood. Hij ziet er van buiten af heel interessant uit om te zien.

Lush Twilight Shower Jelly

Deze shower jelly is perfect voor dat moment tussen dag en nacht. Het bevat lavendelolie en warme tonka om je helemaal tot rust te brengen. Het carrageenextract zorgt voor een zachte huid, terwijl je kunt geniet van een langhoudende geur. Benzoë hars zorgt voor een kalme geest en een beschermde huid.

Verpakking en ingrediënten

Deze shower jelly zitten in een doorzichtig plastiek potje. Mijn potje bevat zelf 240 gram, maar er is ook een versie van 100 gram. Deze potjes maken deel uit van het Lush recycle programma. Dit wil zeggen dat als je dit potje inclusief 4 andere lege lush potjes kunt terug brengen naar de winkel in ruil voor een vers gezichtsmasker.

Glycerine, Lavendelinfusie (Lavandula angustifolia), Natrium Laureth Sulfaat, Propyleen Glycol, Carrageenextract, Parfum, Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Water (Aqua), Titanium Dioxide, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, Benzyl Benzoaat, Coumarine, Limonene, Linalool, Kleurstof 42090, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 17200

  • Glycerine: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Lavendelinfusie (Lavandula angustifolia): Dit ingrediënt zorgt voor het kalmeren van huid en geest.
  • Natrium Laureth Sulfaat: Dit ingrediënt heeft een reinigende werking, maar kan uitdrogend werken voor de huid.
  • Propyleen Glycol: Dit ingrediënt helpt de huid vocht opnemen.
  • Carrageenextract: Dit is een ingrediënt gewonnen uit zeewier. Het werkt als verdikkingsmiddel, emulgator en stabilisator. Daarenboven zal deze de huid ook hydrateren.

Mijn ervaringen

Ik verwachtte niet dat ik deze shower jelly graag zou gaan gebruiken. Maar ik moet misschien stoppen met dingen te verwachten bij de producten die ik uitprobeer. De geur was er eentje waar ik even aan moest wennen, maar vreemd genoeg is deze een favorietje geworden. Het is een zoete en rustgevende geur. Ik kan met deze geur helemaal ontspannen onder de douche.

Deze shower gel werkt als alle andere die ik al eens geprobeerd heb. Het organza zakje laat ik altijd achterwege bij een test. Ook deze shower jelly is zeer glad en glibbert uit mijn handen. Ik los dit op met het organza zakje. Wat ik altijd top vind aan de shower jellies is dat ze zeer zuinig werken bij mij. Ik doe heel lang met een shower jelly en dat maakt de significante prijs die er aan hangt het wel waard.

Waar is de Twilight shower jelly te koop en hoeveel kost ze?

Deze shower jelly is te koop bij zowel de online als offline Lush winkels. De shower jelly is te verkrijgen in twee verschillende formaten. Voor 7 euro heb je al een kleintje van 100 gram, maar voor het dubbele (14 euro) heb je er eentje van 240 gram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge