Lush J-Mom’s Okra Conditioner

Hoi hoi,Ik vind het tijd om zo snel mogelijk alle conditioners van Lush te testen. In het verleden was ik een beetje ontevreden bij Lush omdat ze zo weinig conditioners in het assortiment hadden. Ondertussen hebben ze een boel nieuwe uitgebracht, zelfs solid pressed conditioners. Dat is de volgende reeks die ik wil gaan uitproberen. Vandaag is het echter tijd voor één van de conditioners die in een flesje komt, namelijk J-Mom’s Okra. Bij deze pistache groene conditioner vraag ik mij wel af hoe ze op de naam gekomen zijn :).

Lush J-Mom’s Okra conditioner

Volgens Lush is dit een intensieve conditioner die het haar intens hydrateert. Het is geschikt voor Afrikaanse lokken en stevige krullen. Castor olie zorgt voor definitie van de krullen en intense voeding. Okra zelf is rijk aan magnesium wat het haar voluminiseert en dikker maken, maar dat zonder hydratatie weg te nemen. Statisch haar wordt tegen gehouden door kokoscrème terwijl je er ook glad en glanzend haar van krijgt. De geur van lavendel en rozemarijn zorgen voor een heerlijke geur.

Verpakking en ingrediënten

Deze conditioner zit in een van de typische doorzichtige flesjes van Lush: een doorzichtige fles met een zwarte dop en een zwart etiket. Ik heb zelf een flesje van 250 gram. Dat was toen het enige formaat die beschikbaar was, maar ondertussen zijn er nog 3 extra verschillende formaten beschikbaar.

Water (Aqua), Okra Gel, Coconut Cream, Cetearyl Alcohol, Ethyl Macadamiate, Propylene Glycol, Perfume, Behentrimonium chloride, Organic Castor Oil, Fair Trade Olive Oil, Lavender Oil, Rosemary Oil, Gardenia Extract, Cetrimonium Chloride Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, Chlorophyllin

  • Okra Gel: zorgt voor verzorging en hydratatie voor het haar en zal het tegelijkertijd verachten. Het houdt krullen zacht en vermijdt statisch haar.
  • Coconut Cream: Het is een kalmerend, hydraterend en voeden ingrediënt.
  • Cetearyl Alcohol: Dit ingrediënt maakt het haar sterker door zijn ‘verdikkend’ effect.
  • Ethyl Macadamiate: Dit ingrediënt wordt gebruikt als alternatief voor siliconen en zal een beschermend laagje rondom de haren leggen. Hierdoor wordt het beschermd van hitte en vochtigheid.

Mijn ervaringen

Deze conditioner is speciaal. De geur is niet 13 in een dozijn. Het is een ‘groene’ geur die mij ergens aan doet denken. Ik kan mij niet direct voor de geest halen wat ik bedoel… Mss iets groene pesto achtig?

Qua werking ben ik onder de indruk. Ik heb veel en dik haar. Als ik niet oplet, hangt het maar een beetje sloom en zwaar naast mijn gezicht. Daarom is een nieuw haarproduct altijd een beetje zoeken voor mij. Deze Conditioner maakt mijn haar totaal niet zwaar, integendeel, het lijkt nog net iets meer volume te hebben. Na het drogen voelt mijn haar zacht, heel zacht. Het haar waarvan ik droom het altijd te hebben, maar niet altijd bereik. Ook ziet mijn haar er gezond en gevoed uit. Ik ben heel erg tevreden over deze conditioner.

Waar is de J-Mom’s Okra conditioner te koop en heveel kost ze?

Volgens mij zijn deze conditioners enkel te koop op de Engelse webshop. Daar zijn ze verkrijgbaar in 4 verschillende formaten.

  • 100 gram – 8.00 pond of ongeveer 9.40 euro
  • 250 gram – 16.00 pond of ongeveer 18.80 euro
  • 500 gram – 27.00 pond of ongeveer 31.70 euro
  • 1000 gram – 45.00 pond of ongeveer 52.80 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge