Lush Copperhead Shampoo Bar

Hoi hoi,

Tijd voor de laatste shampoo bar die ik momenteel liggen had om te reviewen. Deze bestelde ik online op de Engelse webshop. Dit was er eentje die altijd enkel online verkrijgbaar was.

Lush Copperhead Shampoo Bar

Copperhead is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar, specifiek deze met een rode ondertoon. Deze shampoo bar bevat henna, wat je haar intens zal verzorgen, maar ook het rode in het haar zal opfrissen. De shampoo bar zelf ruikt naar koffie, vetiver, vanille en koriander.

Verpakking en ingrediënten

Deze shampoo bar maakt uit van het naakte assortiment van Lush. Dit wil zeggen dat je ze zonder verpakking aankoopt. Thuis bewaar ik dit soort producten altijd in een apart tinnetje.

Natrium Lauryl Sulfaat, Agar, Water (Aqua), Rode Henna (Lawsonia inermis), Cacaoboter (Theobroma cacao), Parfum, Gemalen Koffie (Coffea arabica), Vetiverolie, Vanille Absolue, Geroosterd Cacao-extract (Theobroma Cacao), Korianderolie (Coriandrum sativum), Rozemarijnpoeder (Rosmarinus officinalis), Vers Biologisch Citroensap, Cafeïnepoeder, Coumarine, Limonene, Linalool

  • Natrium Lauryl Sulfaat: Dit ingrediënt heeft een reinigende werking.
  • Agar: Dit ingrediënt werkt verzachtend op het haar.
  • Rode Henna (Lawsonia inermis): Dit ingrediënt laat je haar glanzen en geeft het een warme tint.
  • Cacaoboter (Theobroma cacao): Je haar wordt zachter en de hoofdhuid gekalmeerd door de cacaoboter

Mijn ervaringen

Soms weet ik niet wat te verwachten bij shampoo bars van Lush. Deze schuimde initieel minder dan andere bars die ik reeds probeerde. Geduld wordt echter beloond. Hierna werk ik de shampoo goed in mijn haren en laat ik het inwerken. Door de geur van deze shampoo bar ben ik aangenaam verrast. Hij is kruidig, maar ook een beetje bloemig. Ik vind het een mooie geur met veel diepte. Over diepte gesproken… Mijn haar is een mengeling van meerdere kleuren: blond, bruin en rood. Deze shampoo lijkt dat rode net ietsje op te helderen. Ik vind het effect hiervan erg mooi. Daarenboven voelt mijn haar proper en verzorgd aan. Ik ben tevreden van deze shampoo bar.

Waar is de Copperhead shampoo bar te koop en hoeveel kost ze?

Copperhead is een van de shampoo bars van Lush. Ze was echter enkel te koop online. Momenteel zit ze ook online niet meer in het assortiment van Lush. Hij kostte toen ongeveer 11 a 12 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge