Dr. Organic Cocoa Butter Body Scrub

Hoi hoi,

Ik heb een nieuw Dr Organic product uitgeprobeerd, waar ik jullie vandaag meer over vertellen. Vooraleer ik mijn benen scheer, maak ik vaak gebruik van een scrub. Daardoor heb ik het gevoel dat ik dichter bij de huid kan raken met mijn scheermesje. Benieuwd of dit een scrub is die ik hierbij met plezier gebruik?

Dr. Organic Cocoa Butter Body Scrub

Dr. Organic maakte deze scrub speciaal geschikt voor de droge huid. Hij moet de huid glad en zacht maken. Hiervoor gebruiken ze cocoa butter afkomstig van de Dominicaanse Republiek, waar ze deze al eeuwenlang gebruiken voor zijn hydraterende eigenschappen. Kokosolie, amandelolie en aloë vera sap zorgen ervoor dat de scrub verrijkt is met bioactieve extracten. Hierdoor is de scrub mild in het verwijderen van dode huid en zal de huid gevoed, gehydrateerd en zijdezacht achterlaten.

Verpakking en ingrediënten

De scrub zit in een grote doorzichtige tube, waarvan het etiket ondoorzichtig is. Je kunt echter heel goed volgen hoeveel er nog in de tube zit. In de tube zit 200ml en deze is na opening een jaartje houdbaar. Daarenboven is het ook nog eens een scrub geschikt voor veganisten.

Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Glycerin, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Magnesium aluminum silicate, Glyceryl stearate SE, Cocos nucifera (Coconut) oil, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Benzyl alcohol, Perlite (Volcanic mineral), Cetearyl alcohol, Theobroma cacao (Cocoa) shell powder, Xanthan gum, Parfum, Phoenix dactylifera (Date) fruit extract, Prunus armeniaca (Apricot) fruit extract, Cocos nucifera (Coconut) fruit extract, Sodium hydroxide, Citric acid, Dehydroacetic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate.

  • Aloe barbadensis leaf juice: deze zorgt ervoor dat de huid terug soepel wordt.
  • Glycerin: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil: Deze voedt de huid en zorgt tegelijkertijd voor een aangename huid.
  • Magnesium aluminum silicate: Deze zorgt ervoor dat het product gemengd blijft.

Mijn ervaringen

Scrubs, er is zoveel variatie in mogelijk. Zelf heb ik liever een stevige scrub, waarbij ik voel dat de bewegingen goed werken. Sommige huidjes profiteren echter meer van een milde scrub. Als dat iets voor jou is, dan zal deze scrub je bevallen. Er zitten kleine en niet al te veel scrub deeltjes in, waardoor je dode huidcellen kunt verwijderen, zonder dat te veel te doen. Daarenboven geniet je hierbij van een heerlijke chocoladegeur, terwijl je huid gevoed wordt. Ik gebruikte deze op een van mijn benen. Nadien voelde dat been een stuk zachter en gladder aan dan mijn andere been. Al bij al ben ik tevreden, maar zoals hierboven vermeld, neig ik meer naar een steviger scrub.

Waar is Dr Organic Cocoa Butter Body Scrub te koop en hoeveel kost ze?

Dr. Organic is in België en Nederland te koop bij Holland & Barrett. Daar kost deze scrub 9.99 euro. Vaak hebben ze echter kortingen op dit merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge