Lush Aga’s Silver Conditioner

Hoi hoi,

Ik had nog een flesje conditioner liggen van de vorige grote conditioner haul die ik deze bij Lush. Deze is voornamelijk geschikt voor grijs haar, maar ook blond haar kan hier wel bij varen. Lush zegt trouwens zelf dat ook andere kleuren baat kunnen hebben bij deze conditioner. Deze zullen alle haarkleuren verhelderen. Zelf is mijn haarkleur een mix tussen bruin, blond en rood. Daarom was ik erg benieuwd wat deze conditioner met mijn haren zou gaan doen.

Lush Aga’s Silver Conditioner

Zoals hierboven reeds vermeld zal deze conditoner voor helderheid in het haar zorgen. Het is een intensieve conditioner in een paarse kleur. Dit laatste zal voor de helderheid in het haar zorgen. Pruimensap zorgt voor het herstel van het haar, terwijl lijnzaadolie het haar beschermd van toekomstige schade. De geur is een mix van perzikachtige osmanthus en mandarijn. Het resultaat is heerlijk geurend haar, met een mooie glans.

Opmerking: Lush waarschuwt voor vlekken met deze conditioner. Het is een intens gepgimenteerde conditioner die zo snel mogelijk weggespoeld moet worden van muren en andere oppervlakken.

Verpakking en ingrediënten

Ik heb zelf de conditioner in een formaatje van 250 gram. Deze conditioner is echter verkrijgbaar in 4 verschillende formaten. Toen ik deze aankocht, was dit nog niet het geval. De conditioner zit verpakt in doorzichtige fles met een zwarte dop. Dit soort conditioners is ongeveer 14 maanden houdbaar nadat ze gemaakt zijn.

Water (Aqua), Linseed Gel, Glycerine, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Perfume, Organic Virgin Plum Oil, Argan Oil, Ethyl Macadamiate, Cupuaçu Butter, Fresh Plum Juice, Behentrimonium chloride, Plum Balsamic Vinegar, Osmanthus Absolute, Petitgrain Oil, Sicilian Red Mandarin Oil, Hydrolyzed Wheat Gluten, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Citral, Limonene, Linalool, Colour 6072

  • Linseed Gel: Dit ingrediënt beschermd en verzorgd het haar.
  • Glycerine: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Cetearyl Alcohol: Dit ingrediënt maakt het haar sterker door zijn ‘verdikkend’ effect.
  • Propylene Glycol: Dit ingrediënt helpt het haar vocht opnemen.

Mijn ervaringen

Ik was heel bang dat ik ging druppelen met deze conditioner. Wie weet werd mijn Tubble er nog paarser door. Voorheen had ik dit reeds met een ander paars haarproduct van Lush. Gelukkig lijkt dit bij deze niet het geval te zijn.

Mijn haar ziet er naar gebruik van deze conditioner bleker uit. Weet niet hoe ik het moet uitleggen. Als je mij al langer volgt, weet je dat mijn haarkleur opgebouwd is uit drie basis kleuren: rood, bruin en blond (alleen zwart ontbreekt :D). Het lijkt dat door deze conditioner het blonde wat meer power krijgt, waardoor deze overheerst.

Nadien voelt mij haar ook heerlijk zacht en gevoed aan. Ik vind het een goede conditioner, maar heb niet echt het gevoel dat ik tot het doelpubliek van deze conditioner hoor. Bijgevolg ga ik die met veel plezier opmaken, maar niet bij kopen. Daar zijn er meer geschikte producten voor.

Waar is de Aga’s Haarconditioner te koop en hoeveel kost ze?

De Aga’s Haarconditioner is te koop bij Lush. Ik vind ze voorlopig enkel online terug op de Engelse webshop. Daar zijn de prijzen als volgt:

  • 100 gram – 9 pond of ongeveer 10.50 euro
  • 250 gram – 18 pond of ongeveer 21.00 euro
  • 500 gram – 30 pond of ongeveer 35.00 euro
  • 1000 gram – 50 pond of ongeveer 58.50 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge