Beauty Kitchen Abyssinian Oil Sustainable Beauty Wipes

Hoi hoi,

De laatste week nam ik er nog eens een van mijn favorieten merken bij. Beauty Kitchen heeft zijn eigen ontsminkingsdoekjes gelanceerd. En wat ik zelf een enorm pluspunt vind: je kunt ze in het GFT gooien, want ze zijn afbreekbaar. Ik heb zelf de versie met Abyssinian Oil ontvangen van het persbureau om te proberen. Vandaag wil ik jullie er iets meer over vertellen.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Sustainable Beauty Wipes

Deze ontschminkingsdoekjes bevatten Abyssinian Olie. Dit is een ‘betere’ versie van Argan olie. Naast zacht de make-up te verwijderen en de huid te reinigen, kun je ook genieten van een opgefriste en herleefde huid. Deze doekjes zijn ook te gebruiken door veganisten en geschikt voor alle huidtypen.

Verpakking en ingrediënten

Deze beauty Kitchen ontschminkingsdoekjes zitten in een plastiek verpakking. Het ‘zakje’ bevat een hersluitbaar label. Via deze weg kun je het doekje uit de verpakking halen. In de verpakking zelf zitten 30 doekjes en na opening zijn deze 3 maanden houdbaar.

aqua (Water), aloe barbadensis (Aloe vera), polyglyceryl-6 caprylate, polyglyceryl-3 cocoate, polyglyceryl-4 caprate, polyglyceryl-6, ricinoleate, sodium lactate, crambe abyssinica (Abyssinian Oil),  cymbopogon martini (Palmarosa), pelargonium graveolens (Rose Geranium), rosa centifolia (Rose Absolute), michelia alba (Magnolia), juniperus virginiana (Cedarwood), citrus aurantium amara (Petitgrain), Disodium cocoamphodiacetate, Levulinic acid, Sodium levulinate, Glycerin, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid, Sodium chloride, limonene, linalool, geraniol, citral, citronellol, eugenol, farnesol

  • aloe barbadensis (Aloe vera): deze zorgt ervoor dat de huid terug soepel wordt.
  • polyglyceryl-6 caprylate: Deze verzacht en voedt de huid.
  • polyglyceryl-3 cocoate: Dit zorgt ervoor dat het product gemengd blijft.
  • polyglyceryl-4 caprate: Deze verzorgt de huid.

Mijn ervaringen

Ik ben iemand die heel weinig ontschminkingsdoekjes gebruikt. De reden hiervoor is simpel. Heel vaak krijgt het niet alle make-up gemakkelijk weg, ik moet te hard schrobben, mijn huid wordt geïrriteerd en ik krijg een soort vettig laagje over mijn ogen. Ik was heel benieuwd of ik hier ook last mee zou krijgen. Ik heb één van mij meest donkere oogschaduwkleuren gebruikt op mijn huid (zowel op mijn ogen en handen). Deze waren in een wip weg. Ook heb ik geen vettig laagje over mij ogen en geen last van een geïrriteerde huid. Nadien voelt mij huid ook verzorgd en niet uitgedroogd aan. Voor mij zijn dit echt goede ontschminkingdoekjes en deze gaan een vast plaatsje krijgen in mijn collectie.

Waar zijn de Beauty Kitchen Abyssinian Oil Sustainable Beauty Wipes te koop en hoeveel kosten ze?

Deze ontschminkingsdoekjes kun je kopen op de webshop van Beauty Kitchen zelf. Daar zijn ze te koop voor 5.99 pond of ongeveer 7.00 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge