Lush Jersey Bounce Shampoo

Hoi hoi,

Persoonlijk weet ik niet meer hoe ik aan deze sample kwam, maar natuurlijk wilde ik hem wel uitproberen.

Lush Jersey Bounce Shampoo

Deze Jersey Bounce is ook een volume shampoo door het zout dat er in zit. Maar de shampoo zal ook hydraterend werken door de honing en aquafaba en olijfolie maken het haar sterk, soepel en glanzend.

Verpakking en ingrediënten

Deze shampoo zit in de zwarte plastiek potten van Lush. In deze potten kan 300 gram of 600 gram van het product. Je kunt deze potten terug binnen brengen bij Lush, want ze doen mee aan het recycle programma. Was ze wel even af vooraleer je dat doen. Als je er vijf terug brengt, kun je er vers gezichtsmasker in de plaats voor uitkiezen.

Grof zeezout (Maris sal), Natrium Laureth Sulfaat, Lijnzaadafkooksel, Honing, Verse Biologische Vrije-uitloopeieren, Glycerine, Laurylbetaïne, Parfum, Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Perzische Limoenolie (Citrus aurantifolia), Vers Citroensap (Citrus limonum), Fair Trade Olijfolie (Olea europaea), Citral, Limonene

  • Grof zeezout (Maris sal): Zorgt voor volume en glans in het haar.
  • Natrium Laureth Sulfaat: Dit is een reinigend ingrediënt die ervoor zorgt dat alle andere ingrediënten met elkaar kunnen mengen.
  • Lijnzaadafkooksel: Dit ingrediënt werkt beschermend en kalmerend op huid en haar.
  • Honing: werkt antibacterieel, antiseptisch en anti-oxiderend.
  • Verse Biologische Vrije-uitloopeieren: Dit ingrediënt versterkt het haar en laat het glanzen.

Mijn ervaringen

Ik gebruikte deze shampoo de avond voor een familiefeest. Het leek mij handig als ik de haardroger of krultang er niet bij moest halen om volume in mijn haar te creëren. Mijn haar had inderdaad een beetje meer volume, maar een krultang 😉 is natuurlijk stukken beter.

Door het zout in de shampoo had ik schrik dat mijn haar een beetje uitgedroogd zou aanvoelen. Dat was niet het geval. Integendeel, mijn haar voelt zacht en verzorgd aan.

Waar is de Jersey Bounce shampoo van Lush te koop en hoeveel kost ze?

Jersey Bounce is momenteel niet de koop op de Nederlandse webshop, want daar is hij uitverkocht. Natuurlijk kun je wel terecht op de Engelse webshop. Daar is de shampoo te verkrijgen is in twee verschillende formaten:

  • 300 gram – 15 pond of ongeveer 17.50 euro
  • 600 gram – 26 pond of ongeveer 30.50 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge