Dresdner Essenz Gedankenreise Pflegebad

Hoi hoi,Ik heb de laatste tijd zin om wat vaker een bad te nemen. Met de voorraad badproducten die ik ter beschikking heb (verslaving en zo ;)) is dit natuurlijk geen probleem. Als ik er een nieuw product voor mij bij neem, dan deel ik graag mijn ervaringen met jullie. Vandaag nam ik een badzout van een merk die ik ontdekte in de DM, namelijk het merk Dresdner Essenz. Ik koos voor het badzout in de geur Gedankenreise

Dresdner Essenz Gedankenreise Pflegebad

Dresdner Essenz wil je met deze geur de vrijheid bieden om je verbeelding de vrij loop te geven. Ze hebben hiervoor een combinatie gemaakt van fruitige en bloemige geuren. Daarenboven zit er een tarweproteïne in het product waardoor de huid niet zal uitdrogen.

Verpakking en ingrediënten

Het badzout zit verpakt in een zakje voor een enkel gebruik. In dit zakje zit er 60 gram.

Maris Sal, Solanum Tuberosum Starch, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Parfum, Hydrated Silica, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citrus Aurantifolia Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Allantoin, Sodium Chloride, Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 14700

  • Maris Sal: Dit ingrediënt zit er in voor de mineralen. Hierdoor heeft het een verzachtende werking op de huid.
  • Solanum Tuberosum Starch: Dit ingrediënt bindt het product aan elkaar.
  • Sodium Methyl Oleoyl Taurate: Dit is een schuimend en reinigend ingrediënt.
  • Parfum: dit zorgt natuurlijk voor de geur van het product. Sommigen kunnen zeer allergisch reageren op dit ingrediënt.
  • Hydrated Silica: Dit is een ingrediënt belangrijk voor de textuur van het product

Mijn ervaringen

Wanneer ik deze zakjes open, heb ik al geleerd om er niet al te hard aan te ruiken. Anders komt het poeder in je neus en is een niesbui onafwendbaar. Bij het openen komt echter een heerlijke geur vrij.

Zoals je hierboven ziet heeft het poeder een mooie oranje kleur en goed verspreid in het bad, kun je genieten van een mooi, zonnig en oranje gekleurd bad. De geur van deze badzouten is intens en heerlijk ontspannend. Ik ben verzot op dit badzout en wil het gerust nog eens aankopen :).

Waar zijn de Dresdner Essenz badzouten te koop en hoeveel kosten ze?

Dresdner heeft zijn eigen webshop, maar de producten zijn ook te koop bij de DM, een Duitse drogist. Daar is deze geur momenteel niet te koop, maar wel veel andere geuren. Per zakje badzout betaal je er 0.95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge