Lush Calacas Shower Gel

Hoi Hoi,Een tijdje terug kon ik tweedehands een aantal heerlijke Lush producten over nemen. Hieronder zat ook de shower gel met de geur Calacas. Ik was erg benieuwd naar deze citrus geur.

Lush Calacas Shower Gel

Lush belooft een verfrissende shower gel, die je een heerlijke opkikker bezorgt. De aloë vera zorgt voor je huid en de neroli-olie zorgt voor een oppepper. Daarnaast zal de olibanumolie een zoete toets aan de shower gel toevoegen.

Verpakking en ingrediënten

Deze shower gel zit in een doorzichtige, plastiek fles met een zwarte dop. Momenteel is die online enkel te koop in één formaat, namelijk 250 gram. Deze doen in België niet mee aan het recycle programma, maar in Nederland kun je wel terecht met deze flesjes in ruil voor een vers gezichtsmasker.

Natrium Laureth Sulfaat, Glycerine, Natrium Cocoamfoacetaat, Aloë vera-gel, Water (Aqua), Laurylbetaïne, Melkzuur (Lactic acid), Parfum, Limoenolie (Citrus aurantifolia), Olibanumolie (Boswellia carterii), Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Benzyl Salicylaat, Citral, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Kleurstof 45350

  • Natrium Laureth Sulfaat: Dit ingrediënt heeft een reinigende werking.
  • Glycerine: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Natrium Cocoamfoacetaat: Dit is een verzorgend ingrediënt.
  • Aloë vera-gel: deze zorgt ervoor dat de huid terug soepel wordt.

Mijn ervaringen

Oooh wat ben ik doel op de shower gels van Lush. Nagenoeg elke geur die ik eerder probeerde kreeg een hartje bij zijn naam. Dit wil zeggen dat ze een favorietje worden. Dit is ook gebeurd met deze shower gel.

De geur is een heerlijk. Het zorgt voor een heerlijk verwenmoment in de douche. Het is een shower gel die voor weinig schuim zorgt, maar wel makkelijk uitsmeert. Nadien voelt mijn huid zacht en verzorgd aan.

Waar is de Lush Calacas Shower Gel te koop en hoeveel kost ze?

De shower gel Calacas kun je enkel op de Nederlandse webshop van Lush aankopen. Ze is er niet goedkoop, want je betaald 20 euro voor een flesje van 250 gram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge