Sukin Certified Organic Rose Hip Oil

Hoi hoi,Toen het persbureau mij het merk Sukin voorstelde was ik onmiddellijk erg nieuwsgierig. Gelukkig kreeg ik wat producten mee om te testen. Een van die producten die ik nu ter beschikking heb is volgens mij één van hun sterproducten, namelijk hun rose hip of rozebottelolie.

Sukin Certified Organic Rose Hip Oil

De Sukin Rose Hip oil bestaat uit 70% essentiële vetzuren en is tegelijkertijd een 100% biologische olie. Die vetzuren zijn erg belangrijk voor de ontwikkeling van huidcellen.Aan de olie zijn ook vitamines toegevoegd, die de huid verzachten, voeden en hydrateren. Vitamine E zorgt voor heet verminderen van littekens en rimpeltjes, terwijl vitamine C het herstel van huidweefsel en de huid zal bevorderen. Daarnaast zal deze olie roodheid en een jeukende huid bevechten.Tot slot belooft Sukin dat de olie snel absorbeert, waardoor er geen vettig laagje zal ontstaan. Nadien kun je genieten van een stralende huid.

Verpakking en ingrediënten

De olie zit verpakt in een glazen flesje met pipet. Het flesje zelf bevat 50 ml en is na opening een half jaartje houdbaar.

Rosa Eglanteria (Rose Hip) Oil

Dit moet zowat de kortste ingrediëntenlijst zijn die ik ooit zag.: 1 ingrediënt. Dat is een zuiver product. Dit ingrediënt is daarenboven gekend voor zijn verzorgende eigenschappen voor de huid.

Mijn ervaringen

Het eerste wat ik merk wanneer ik deze olie gebruik, is de geur. Het is gewoon de geur van het product zelf, want er werden geen parfum of essentiële oliën toegevoegd aan de olie. Hierdoor is het een kruidige, ietwat aardegeur. Dit vind ik niet super aangenaam, maar zeker niet storend.Je hebt heel weinig nodig van deze olie. Ik heb slechts 2 druppels nodig voor mijn gehele gezicht. Deze olie trekt heel snel in en smeert makkelijk uit. Toch heb ik gevoel dat een ik een klein beetje een vettig laagje voel, maar dat vind ik niet vervelend. Na een tiental minuutjes is dat gevoel ook weg. Ik zie echter dat mijn huid er glanzender en gezonder uitziet. Ook voelt deze zachter en gevoeder uit. Ik moet toegeven dat ik erg onder de indruk ben van deze olie. Ik ga deze zeker nog gaan gebruiken.

Waar is de Sukin Rose Hip Oil te koop en hoeveel kost het?

Sukin is te koop bij Holland & Barret. Daar kun je een flesje kopen voor 25.99 euro. Dit lijkt duur, maar je hebt maar heel weinig nodig per keer. Daardoor valt het eigenlijk heel goed mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge