Dr Organic Pro Collagen Plus+ Anti-Aging Moisturiser with Probiotic

Hoi Hoi,

Een tijdje geleden stelde ik jullie voor aan het Dr. Organic Pro Collagen Plus product met dragon’s blood. Ik ontving ook nog een andere versie van deze serie om uit te testen, namelijk degene met probiotic.

Dr Organic Pro Collagen Plus+ Anti-Aging Moisturiser with Probiotic

De drie verschillende moisturizers zijn geschikt voor verschillende huidtypen. Deze crèmes zijn geforuleerd met het Pro Collagen complex wat rijk is aan biotine en hyaluronzuur. Het zorgt ervoor dat de huid soepel en stevig blijft. Deze crème is geschikt voor de gemengde en vette huid. Het zal de huid verzachten en terug in balans brengen. Daarenboven zal roodheid in huid verminderd worden. Omdat er melkproteïnen in het product zitten, is deze natuurlijk niet vegan. Hij is wel vegetarisch!

Verpakking en ingrediënten

Deze moisturiser zit verpakt in een hygiënisch gesloten pompflacon. In de flacon zit 50 ml en deze is een jaartje houdbaar na opening. Ik hou wel van dit soort verpakkingen. Hierdoor komen er geen ongewenste bacteriën bij het product.

Aloe barbadensis leaf juice, Butyrospermum parkii (shea) butter, Glycerin, Isopropyl palmitate, Cetearyl alcohol, Alcohol denat., Glyceryl stearate, Coco-caprylate, Myristyl myristate, Aqua, Cetearyl glucoside, Hydroxyacetophenone, Sodium stearoyl glutamate, Xanthan gum, Bifida ferment lysate (Pro-biotic), Biotin, Lactose, Milk protein, sodium hyaluronate, Argania spinosa (Argan) kernel extract, Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Chondrus crispus (Carrageenan) powder, Maltodextrin, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil, Pelargonium graveolens (Geranium) flower oil, Pogostemon cablin (Patchouli) oil, Sodium cocoyl glutamate, Styrax benzoin resin extract, Achillea millefolium (Yarrow) oil, Rubus fruticosus (Blackberry) leaf extract, Sodium phytate, Tocopheryl acetate, Citric acid, Glyceryl caprylate, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol

  • Aloe barbadensis leaf juice: deze zorgt ervoor dat de huid terug soepel wordt.
  • Butyrospermum parkii (shea) butter: deze voedt de huid.
  • Glycerin: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Isopropyl palmitate: Deze hydrateert de huid, waardoor het er zacht en glad uitziet.
  • Cetearyl alcohol: deze stabiliseert het product.

Mijn ervaringen

Deze moisturiser ligt mij minder dan de andere van de lijn die ik probeerde. Hij werkt ok. Ik merk onmiddellijk dat mijn huid iets strakker oogt, maar ik zie er ineens ook veel bleker uit. Mijn huid ziet er verzorgd uit, maar ik vind de effecten van de versie met Dragon Blood opvallender. Ook – maar dat is niet zo belangrijk – hou ik niet zo van de lichte zure geur die deze moisturiser heeft. Wel merk ik dat deze lichter is op de huid. Ze wordt er minder vettig door, dus inderdaad beter geschikt voor de vette huid. Zelf heb ik een gecombineerde huid en had verwacht deze beter te vinden dan de andere. Het is bijgevolg echt een persoonlijke voorkeur :).

Waar is de Dr Organic Pro Collagen Plus+ Anti-Aging Moisturiser with Probiotic te koop en hoeveel kost ze?

Dr Organic is te koop bij Holland and Barrett. In deze lijn anti-aging moisturisers zijn er drie versies te koop. Voor elk flesje van deze moisturiser betaal je 21.99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge