Lush Trichomania Solid Shampoo

Hoi hoi,

Op mijn lijstje van dingen die ik wil doen, staat dat ik alle solid shampoos van Lush wil uitproberen. Ik wil met veel plezier shampoo flessen weren uit mijn badkamer, dus dit lijkt mij een logisch doel. Ik denk dat ik er ondertussen bijna door ben, maar ik heb er nog enkele. Vandaag koos ik voor gouwe ouwe, namelijk de Trichomania shampoo.

Lush Trichomania Solid Shampoo

Deze vaste shampoo bevat veel kokos. Hierdoor kun je genieten van zacht, gevoed en verzorgd haar. Daarenboven zal deze shampoo ook zorg dragen voor je hoofdhuid.

Verpakking en ingrediënten

Deze shampoo maakt deel uit van de naked lijn van Lush. Dit wil zeggen dat ze zonder verpakking verkocht wordt. Deze kun je in een papieren zakje meenemen van de winkel, maar ik zou toch voor iets substantiëler kiezen in je eigen badkamer.

Natrium Lauryl Sulfaat, Stearinezuur, Kokoscrème (Cocos nucifera extract), Glyceryl Stearaat en PEG-100 Stearaat, Geraspte Kokos (Cocos nucifera), Laurylbetaïne, Soja Lecithine (Soya Lecithin), Witte Was (Specerit White), Parfum, Rode was (Specerit Red), Vetiverolie

  • Natrium Lauryl Sulfaat: Dit ingrediënt heeft een reinigende werking.
  • Stearinezuur: Dit ingrediënt legt een laagje rondom het haar en zorgt voor verzorging en bescherming zonder het zwaar te maken.
  • Kokoscrème (Cocos nucifera extract): Dit ingrediënt werkt kalmerend en hydraterend voor huid en haar. Daarenboven zorgt ze ook voor een verzorgingsimpuls.
  • Glyceryl Stearaat en PEG-100 Stearaat: hydraterend en huid conditionerend mengsel
  • Geraspte Kokos (Cocos nucifera): Dit ingrediënt werkt net als kokoscrème

Mijn ervaringen

Deze solid shampoo was een erg aangename ervaring. Ik nam deze mee na een uurtje zwemmen. In het begin leek hij weinig af te geven, maar hierdoor werkt hij heel zuinig. Daarenboven is er weinig schuim, dus het kan bedriegen hoeveel je van deze shampoo moet gebruiken.  Ik heb mijn haren goed ingezeept en even laten inwerken. Nadien heb ik het goed uitgespoeld. Na het zwemmen voelen mijn haren vaak wat stro-ig, maar deze keer had ik daar geen last van. Mijn haren voelden zacht en gevoed. Ze waren glad en leken niet zwaarder te vallen dan anders.

De geur van deze shampoo is heel mild. Je ruikt hem niet heel sterk, maar ook dit vind ik soms wel aangenaam, zeker bij gebruik in het zwembad. Ik ben super tevreden over deze shampoo en ga deze met veel plezier opmaken.

Waar is de Trichomania solid shampoo te koop en hoeveel kost ze?

Trichomania kan aangekocht worden in de online en offline winkels van Lush. In de webshop kun je deze shampoo enkel kopen in veelvouden van 120 gram. Ik denk dat je in de winkel minimaal 100 gram moet aankopen.

Voor Trichomania betaal je in de webshop 13.50 euro voor 120 gram. Dit wil zeggen dat 100 gram in de winkel 11.25 euro kost, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge