Treacle Moon Lazy Chai Tea Badeschaum

Hoi hoi,Als ik bij de DM ben, kan ik het nooit laten om eens bij de badproducten te snuisteren. De laatste keer haalde ik een aantal zakjes badschuim van Treacle Moon uit de rekken. Vandaag wil ik er eentje aan jullie tonen, namelijk eentje geïnspireerd door een van mijn favoriete warme drankjes, namelijk een chai latte. Deze kreeg de geïnspireerde naam Lazy Chai Tea :).

Treacle Moon Lazy Chai Tea Badeschaum

We hebben soms allemaal nood aan een beetje ontspanning. Daarom heeft Treacle moon dit heerlijke product ontwikkelt, die de huid verzorgt en de zintuigen streelt. Het badschuim is vegan en vrij van paraffine, siliconen en minerale oliën.

Verpakking en ingrediënten

Het badschuis is een poedertje die je in bad kunt gieten. Het ziet verpakt in een zakje die je open kunt scheuren. Elk zakje bevat 80 gram product.

Maris Sal, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Coco-Sulfate, Silica, Parfum, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Tocopherol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Camelia Sinensis Leaf Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Potassium Sorbate, Glycerin, Aqua, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Sorbic Acid, CL15510

  • Maris Sal: Dit ingrediënt zit er in voor de mineralen. Hierdoor heeft het een verzachtende werking op de huid.
  • Sodium Laureth Sulfate: Dit ingrediënt heeft een reinigende werking.
  • Sodium Coco-Sulfate: Dit ingrediënt heeft ook een reinigende werking
  • Silica: zorgt ervoor dat het zout niet samen koekt.
  • Parfum: dit zorgt natuurlijk voor de geur van het product. Sommigen kunnen zeer allergisch reageren op dit ingrediënt.

Mijn ervaringen

Dit badzout heeft mijn verrast. ik vind de geur zelf eerder winters, maar het bad kleurt knalgeel. iets dat mij aan de zomer doet denken. De geur had ik zelf kruidiger verwacht door de chai, maar het is licht kruidige bloemengeur. Het bas zelf is heerlijk ontspannend en nadien heb ik geen last van trekkerige benen. Het is een goeie, dit badzout.

 

Waar is de Lazy Chai Tea badschuim van Treacle moon te koop en hoeveel kost ze?

Treacle moon is te koop bij de DM, een Duitse drogist. We moeten bijgevolg de grens over als we producten van Treacle Moon willen bemachtigen. Dit badschuim blijkt ondertussen vervangen door andere geuren, maar je kunt nog steeds een zakje badschuim aankopen daar. Je kunt er een zakje kopen voor 1.25 euro per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge