Lush Blousey Shampoo

Hoi hoi,Ik wist het niet, maar Lush heeft blijkbaar een bananenshampoo. Tot op heden heb ik altijd gehoord dat banaan goede effecten heeft op het haar. Het leek mij bijgevolg erg interessant om deze shampoo uit te gaan proberen. Recent zag ik dat ik een sample gekregen had van deze shampoo. Klaar voor de grote test dus šŸ™‚

Lush Blousey Shampoo

Blousey is een dikke shampoo die het haar een infuus aan vocht bezorgd. Hierdoor wordt je haar verzorgd en zal je haar zacht en gevoed aanvoelen. Naast banaan zitten er ook boters, zoals cacao en cupuaƧu in de shampoo. Deze herstellen de vochtbalans van het haar. Tot slot zorgen pimentbessen voor een gezonde hoofdhuid.

Verpakking en ingrediƫnten

Blousey zit verpakt in een zwart potje. We kennen deze ondertussen allemaal wel. Ook deze doet mee aan het recycle programma van Lush. Dit wil zeggen dat je 5 lege (uitgewassen) verpakking terug kunt brengen naar Lush en gratis een vers gezichtsmasker mag uitkiezen.

Verse Fair Trade en Biologische Bananen, Fair Trade, Biologische Kruidnagel- en Steranijs-afkooksel (Eugenia Caryophyllus, Illicium Verum), Ammonium laureth sulfaat, Glycerine, Propyleen Glycol, Fair Trade en Biologische Cacaoboter Soja Lecithine (Soya Lecithin), LaurylbetaĆÆne, Cocamide MEA, Cupuacuboter (Theobroma grandiflorum), Parfum, Rozenolie (Rosa damascena), Zwarte Bessen Absolue (Ribes nigrum), Tijmolie (Thymus zygis), Rozemarijnolie (Rosmarinus officinalis), Jeneverbesolie (Juniperus communis), Geraniol, Limonene, Linalool, Citronellol

  • Verse Fair Trade en Biologische Bananen: Deze voeden het haar intens.
  • Fair Trade, Biologische Kruidnagel- en Steranijs-afkooksel (Eugenia Caryophyllus, Illicium Verum): Deze combinatie van ingrediĆ«nten zorgt voor een geur die een opkikker geeft.
  • Ammonium laureth sulfaat: Dit ingrediĆ«nt zorgt ervoor dat oliĆ«n en andere vloeibare ingrediĆ«nten kunnen mixen.
  • Glycerine: dit ingrediĆ«nt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Propyleen Glycol: wordt gebruikt om vocht vast te houden in beautyproducten.

Mijn ervaringen

Deze shampoo is verrassend stevig in het potje. Je kunt ze echter wel makkelijk verdelen over het haar. Ik heb deze shampoo even laten intrekken en daarna goed uitgespoeld. Het resultaat van deze shampoo is super. Mijn haar lijkt net dat ietsje voller, maar het lijk vooral een hydratatieboost gekregen. Mijn haar is zacht en glad en glanst net dat ietsje meer!

Waar is de Blousey Shampoo te koop en hoeveel kost ze?

De Blousey shampoo is enkel te koop in de webshops van Lush en ook maar in Ć©Ć©n formaat te koop. Voor een pot van 240 gram betaal je 30.00 euro. Persoonlijk vind ik dit een significante prijs en ik zou eerst een sample op de kop proberen te tikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge