Sukin Paw Paw Ointment

Hoi hoi,

Sukin is een merk waar ik zelf nog geen ervaring heb. Ik ontving zelf enkele producten van dit merk via het persbureau. Natuurlijk moest ik deze proberen. Zelf ben ik altijd benieuwd naar nieuwe merken en dan zeker als ze veganistisch zijn en er geen dierproeven mee gedaan zijn.

Sukin Paw Paw Ointment

De Paw Paw Ointment van Sukin is een lip en huid gel die de lippen beschermd en droge of gekwetste huid kalmeert. Deze balsem gaat daarenboven ook de huid glad maken. Het kan zowel gebruikt worden op de lippen als op de rest van de huid van het lichaam. Het product bevat geen sulfaten, geen synthetisch parfum, geen propyleen glycol, geen artificiële kleurstoffen, geen triethanolamine, geen minerale oliën, geen EDTA en geen parabenen.

Verpakking en ingrediënten

De Paw Paw Ointment zit verpakt in een plastiek tube. Deze tube bevat 25 gram en deze is na opening 6 maanden houdbaar.

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Sorbitan Olivate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract (Fermented Pawpaw), Tocopherol (Vitamin E), Water (Aqua), Citric Acid, Sodium Benzoate.

  • Ricinus Communis (Castor) Seed Oil: Dit ingrediënt zal de huid verzorgen.
  • Hydrogenated Castor Oil: Dit zorgt ervoor dat ingrediënten die normaal niet mengen, toch kunnen mengen
  • Sorbitan Olivate: Dit ingrediënt zal ervoor zorgen dat het mengsel vloeibaar blijft.
  • Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax: Dit is was gemaakt door de bijeen. Deze zorgt ervoor dat een mengsel niet opsplitst in oliën en de rest van de vloeibare elementen van een product. Deze zullen de dikheid van het product ook verhogen.
  • Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax: Ook deze was is gemaakt door bijen. Deze wordt een beetje voor dezelfde redenen als het ingrediënt hierboven gebruikt.

Mijn ervaringen

Dit product zit in een tube, maar ik stel mijn ten zeerste te vraag of dit de perfecte verpakking is voor dit product. Om ook maar een beetje product uit de tube te krijgen, moet ik heel erg hard duwen. Dat is bij een volle tube veilig, maar ik vraag me wel af hoe dit moet gaan als de tube bijna leeg is.

Nu zijn dit natuurlijk geen redenen om het product niet uit te proberen. Jullie zijn benieuwd naar hoe het product werkt. De paw paw ointment is een dikkige gel. Eenmaal uit de tube wrijft deze makkelijk uit op mijn lippen. Het is een aangename beschermlaag op de lippen, die niet plakt of vervelend aanvoelt bij het dragen. Daarenboven merk ik dat mijn lippen minder snel scheuren, maar dat scheurtjes ook minder pijn doen. Ik ben heel tevreden over deze balsem van Sukin.

Waar is de Sukin Paw Paw ointment te koop en hoeveel kost ze?

Sukin is te koop bij Holland & Barrett. Momenteel kan ik dit product echter niet terug vinden op de Belgische webshop. Op de Engelse webshop is deze echter wel nog te vinden. Daar kost deze 6.99 pond of ongeveer 8.20 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge