Dresdner Essenz Tag Am Meer Pflegebad

Hoi hoi,

Ik weet dat het vorige Dresdner Essenz artikel nog maar een week geleden is, maar zeg eens eerlijk: een wekelijks bad is toch niet overdreven :D. Daarom heb ik weer een nieuw productje geprobeerd.

Dresdner Essenz Tag am Meer Pflegebad

Dresdner Essenz vindt dat we allemaal af een toe een dagje aan zee verdienen. Omdat dat niet altijd mogelijk is, hebben ze een alternatief gecreëerd, namelijk een badzout voor in het bad. Dit badzout bestaat uit kokosolie samen met een zomerse geur van pioenroos en ylang ylang. Hierdoor kun je genieten van een heerlijk ontspannend, maar ook verzorgend bad.

Verpakking en ingrediënten

Het badzout zit verpakt in een zakje voor een enkel gebruik. In dit zakje zit er 60 gram.

Maris Sal, Solanum Tuberosum Starch, Parfum, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Hydrated Silica, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Cocos Nucifera Oil, Cymbopogon Martini Herb Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Allantoin, Sodium Chloride, Aqua, Geraniol, CI 77891, CI 61570

  • Maris Sal: Dit ingrediënt zit er in voor de mineralen. Hierdoor heeft het een verzachtende werking op de huid.
  • Solanum Tuberosum Starch: Dit ingrediënt bindt het product aan elkaar.
  • Parfum: dit zorgt natuurlijk voor de geur van het product. Sommigen kunnen zeer allergisch reageren op dit ingrediënt.
  • Sodium Methyl Oleoyl Taurate: Dit is een schuimend en reinigend ingrediënt.
  • Hydrated Silica: Dit is een ingrediënt belangrijk voor de textuur van het product

Mijn ervaringen

Dit badzout had een mooie, blauwe kleur. Bijgevolg krijgt je badwater een mooi frozen tintje. Als grote fan van Disney vind ik dit natuurlijk super.

De geur zelf doet mij wat denken aan een marine geur met wat extra. Het is een waterige geur met iets licht kruidig. Hierdoor waan je je echt aan het water tijdens een vakantie.

Nadien voelt mijn huid ook niet uitgedroogd aan. Ik heb daar ook niet zo heel snel last van, behalve extreem jeukende benen. Ook dat ontbrak deze keer. Bijgevolg ben ik erg tevreden over dit badzout.

Waar zijn de Dresdner Essenz badzouten te koop en hoeveel kosten ze?

Dresdner heeft zijn eigen webshop, maar de producten zijn ook te koop bij de DM, een Duitse drogist. Daar is deze geur momenteel niet te koop, maar wel veel andere geuren. Per zakje badzout betaal je er 0.95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge