Beauty Kitchen Abyssinian Oil Mini Potjes (Night Halo Sleep Mask en Handbag Beauty Balm)

Hoi hoi,

Een week geleden stelde ik de mini’s voor die Beauty Kitchen ter beschikking heeft tijdens het reis- en zomerseizoen. Ik kreeg die zelf vorige zomer en weet niet direct of die nu nog beschikbaar zijn, maar ik veronderstel van wel. Hoe handig zijn zo’n mini’s wel niet?

Beauty Kitchen Abyssinian Oil mini’s

Ook uit de Abyssinian Oil zijn enkele producten uitgekozen om in een kleine verpakking ter beschikking te stellen. Zij kozen er 3 uit, zelf heb ik er twee in mijn bezit (ik ontving deze van het persbureau om te testen). Ten eerste heb ik een masker en ten tweede een all-rounder, waarvan Beauty Kitchen belooft dat je ze perfect in je handtas mee kunt dragen.

Night Halo Sleep Mask

Dit is een wondermiddeltje voor tijdens de nacht. Het hydrateert en zal de balans terug brengen in de huid. Het resultaat is een jonge, frisse look. Dit masker bevat Abyssinian Oil en essentiële oliën zodat je ’s nachts perfect kan relaxen terwijl de huid zich herstelt van de zware dagen.

Handbag Beauty Balm

Deze Beauty Balm is een klein wondermiddeltje met meerdere doelen. Je kunt het gebruiken als reiniger en verzorger van de huid, maar ook als een lippenbalsem of voor de vormgeving van de wenkbrauwen. Het zal de huid diep hydrateren en voeden. Met één product in je handtas kom je al een heel stuk verder.

Verpakking en ingrediënten

De verpakkingen van deze mini’s vind ik erg luxe ogen. Ze bevatten 6 ml per stuk en de potjes zelf zijn gered van het afval. Het zijn potjes die een andere merk op overschot had.

Night Halo Sleep Mask

crambe abyssinica (Abyssinian Oil) seed oil, cocos nucifera (Coconut Oil) oil, olea europaea (Olive Oil) fruit oil, cera alba (Beeswax), theobroma cacao (Cocoa) seed butter, ***butyrospermum parkii (Organic Shea) butter, hydrogenated olive oil (Olive Oil), ribes nigrum (Blackcurrant) seed oil, *citrus aurantium amara (Bitter Orange) leaf oil, *cymbopogon martini (Palmarosa) oil, *pelargonium roseum (Rose Geranium) leaf oil, *rosa centifolia (Rose Absolute) flower oil, *michelia alba (Magnolia) flower oil, *juniperus virginiana (Cedarwood) wood oil, bakuchiol, citric acid, **linalool, **limonene, **citral, **citronellol,**farnesol, **eugenol,

  • *natural pure essential oils
  • **potential allergens
  • ***certified organic ingredients.

Handbag Beauty Balm

crambe abyssinica (Abyssinian Oil) seed oil, cocos nucifera (Coconut Oil) oil, olea europaea (Olive Oil) fruit oil, cera alba (Beeswax), butyrospermum parkii (Shea) butter, theobroma cacao (Cocoa) seed butter, hydrogenated olive (Olive Oil) oil, cymbopogon martini (Palmarosa) oil, pelargonium roseum (Rose Geranium) leaf oil, rosa centifolia (Rose Absolute) flower oil,michelia alba (Magnolia) flower oil, juniperus virginiana (Cedarwood) wood oil, citrus aurantium amara (Bitter Orange) leaf oil, citric acid, limonene, linalool, citral, citronellol, eugenol, farnesol

Mijn ervaringen

Night Halo Sleep Mask

Ik was heel benieuwd naar dit masker. Nog niet vaak heb ik nacht masker gebruikt, behalve een reeks die ik van Sephora eigen merk aankocht. Dit masker voelde bij het aanbrengen vrij vettig aan. Eerst vond ik dit vervelend, maar dit gevoel trok heel snel weg. Dat vettige is natuurlijk om deze gedurende de nacht de tijd te geven om in te trekken. Het is een klein vettig laagje op de huid, maar niet storend als je je er aan verwacht. De volgende ochtend werd ik wakker met een zachte en gevoedde huid. Net alsof het even een oppepper gekregen had. Heel raar, maar ik had ook het gevoel dat het een beetje egaler oogde. Mijn onzuiverheden vielen minder op. Ik vind het een zeer tof masker en het vraag weinig tijd om het te gebruiken.

Handbag Beauty Balm

Volgens mij heb ik dit product in het verleden al eens uitgebreider gereviewed, maar het is tijd voor een update. Wanneer ik deze balsem op mijn handen gebruik, smeert deze makkelijk uit en trekt heel snel in. Eerst heb je een beschermend vet laagje en een mooi glansje op je handen. Nadien voelen mijn handen heerlijk intens gevoed en verzorgd aan. Ook voelen ze minder ruw en een stuk gladder. De geur van het product is iets waar je aan moet zijn, maar ik vind het erg aangenaam.

Waar is Beauty Kitchen te koop en hoeveel kosten deze mini’s?

Beauty Kitchen haal ik zelf meestal op bij Holland & Barrett. Daar betaalde je vroeger 3.99 euro. Ik zie dat ze momenteel echter niet in de catalogus zitten, maar je kunt ze ook aankopen op de eigen webshop van Beauty Kitchen. Daar betaal je 3.99 pond per stuk of omgerekend zo’n 4.80 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge