Borotalco Active Deospray in Citrus en Lime Fresh

Hoi hoi,

Bij het kruidvat kun je soms producten op de kop tikken die 100% worden terug betaald als je de rekening en een bonnetje op stuurt. Dit is opdat je als consument nieuwe producten zou kunnen leren kennen en misschien zo dol wordt op dit product, dat deze standaard in je routine terecht komt. Zo was dit laatst ook het geval met de Borotalco Deospray, dewelke ik ook mee nam om te testen.

Borotalco Active Deospray

Borotalco belooft dat deze deosprays een innovatieve Odor-Convertor technologie bevatten. Het zijn microcapsules die door zweet en beweging geactiveerd worden. Deze in werking stelling zorgt ervoor dat er extra parfum wordt afgegeven, zodat je kan genieten van een langdurig fris resultaat.

De sprays zijn beschikbaar in meerdere geuren, zelf heb ik de versie met citrus en limoen.

Verpakking en ingrediënten

Borotalco zit verpakt in een metale spray flacon in een witte kleur. Afhankelijk van de geur die je kiest, zijn de kleuraccenten anders. De versie die ik heb is groenig geel. De fles bevat 150ml.

Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminium Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-15 Stearyl Ether, Parfum, Glycerin, Stearalkonium Bentonite, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Corn Starch Octenylsuccinnate, Silica, Talc, PVP, Hydrated Silica, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-11, Alpha – Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenoll, Hexyl Cinnamate, Limonene, Linalool

Mijn ervaringen

De geur van deze deospray is zeer fris. Je krijgt er onmiddellijk een heerlijke opkikker van. Daarenboven blijft mijn oksel ‘droog’ bij het aanbrengen van deze spray. Tot slot werkt hij goed. De gehele dag bij lichte beweging blijven mijn oksel goed ruiken. Of hij twee dagen vol houdt, betwijfel ik echter. Ik ben tevreden over deze spray, maar ik denk niet dat ik heel snel van mijn normale Dove spray ga overstappen. Hij werkt niet uitzonderlijk beter voor mij dan deze spray.

Waar is Borotalco te koop en hoeveel kost deze spray?

Ik vermelde hierboven reeds dat ik deze mee nam uit het Kruidvat en daar is deze nog steeds te koop. Voor een flacon van deze deospray betaal je er 4.29 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge