Moyou Bridal Stamping Nail Art Plate 04

Hoi hoi,

Ik hou ervan om mijn manicure op te leuken met figuurtjes. Soms doe ik dit met decals, soms met stickers, maar soms ook met stamping plates. Hiervoor grijp ik graag terug naar de plates van Moyou. Laatst probeer ik er weet eens een nieuwe plate bij te nemen. Ik had deze aangekocht ter ere van mijn huwelijk, maar hiervoor ben ik nu glansrijk te laat. Deze maakt de plate echter niet minder leuk. Ik koch deze zelfs op de Estetika beurs, maar online kunt u ze ook makkelijk terug vinden.

Moyou Bridal Plate 04

Moyou heeft een heleboel van deze stamping plates in het assortiment. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn rechthoekig in vorm. Aan de achter zijde is een vinyl plate aangebracht, zodanig dat je meer gebruiksgemak hebt. Deze designs hebben allemaal te maken met het huwelijk of trouwen als ze uit de bridal collectie komen. Net zoals alle stamping plates die ik ken, komt deze ook met een beschermende blauwe film die voor het eerste gebruik verwijderd moet worden.

Verpakking

Deze stamping plates komen allemaal in hun eigen kartonnen hoesje. Deze zijn heel mooi gedecoreerd met het design van de lijn waaruit deze stamping plate afkomstig is. Zoals hierboven reeds vermeld komen deze uit de bridal collectie. In deze decoratie overheersen mint en roze kleuren.

Mijn ervaringen

Bij het stamping is mijn stamper een beetje verschoven, dat zie je ook in de motieven. Het was dan ook een tijdje geleden dat ik nog eens nail-art op deze wijze had toegepast.

Het resultaat is echter heel mooi. Moyou’s motieven liggen ‘diep’ genoeg om afgelijnde lijnen krijgen. Ik heb al vaker mee gemaakt dat dit niet het geval is en dan kun je deze motieven niet krijgen.

De designs zijn vooral interessant als je zelf gaat trouwen, maar er zijn echter ook een heleboel leuke designs voor als je zelf uitgenodigd bent voor een trouw.

Ik ben opnieuw zeer tevreden over deze plate.

Waar zijn de Moyou stamping plates en hoeveel kosten ze?

Ik bestel mijn stamping plates liefst bij Nailways.nl. Met deze website heb ik goede ervaringen. Daar kost een plate van 6.95 euro. Deze versie is er echter niet meer te koop. Ik vond ze wel nog op de webshop van Polished.be. Daar kost deze stamping plate 5.50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge