Treacle Moon One Ginger Morning Douchecrème

Hoi hoi,

Elke keer als ik in de buurt ben van Duitsland, dus ja, ook als ik nog net de grens niet over ben, kan ik het niet laten mijn man te overtuigen om naar de dichtsbijzijnde grotere stad in Duitsland te rijden. Daar breng ik dan een bezoekje aan de DM. Daar sla ik altijd in op douche- en badproducten. Ook de laatste keer heb ik weer wat in mijn mandje gelegd, onder andere wat doucheproducten van Treacle Moon. Vandaag wil ik iets meer vertellen over de One Ginger Morning Douchecrème.

Treacle Moon One Ginger Morning Douchecrème

Treacle moon belooft een verfrissende geur in een heerlijk fijn schuim. Daarenboven is deze douchecrème vegan, zonder siliconen en zonder parabenen.

Verpakking en ingrediënten

De treacle moon douchecrème zitten in gelijkaardige flessen. Het zijn doorzichtige, plastiek flacons van 500 ml met een zwarte dop. Eenmaal geopend is deze fles een jaartje houdbaar.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Coco-Glucoside, Citric Acid, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Cocamide MEA, Laureth-10, Linalool, Geraniol, Citral, Citronellol, Eugenol, Zingiber Officinale Root Extract, Glyceryl Oleate, Phenoxyethanol, CI 47005, Lactic Acid, CI 42090

Mijn ervaringen

Nu ik deze douchecrème review, weet ik eigenlijk niet meer waarom ik deze indertijd gekocht heb. Waarschijnlijk kon ik deze toen niet ruiken. Want als ik deze nu ruik, vind ik dat deze wat naar afwasmiddel ruikt. Hierdoor ben ik minder geneigd deze te gebruiken, maar ’s ochtends vind ik deze nog te doen. Daarenboven smeert deze douchecrème wel makkelijk uit en voelt mijn huid nadien niet trekkerig aan. Ik ben dus wel tevreden over de werking van deze douchecrème, maar de geur is niet mijn favoriet.

Waar is Treacle Moon te koop en hoeveel kost deze One Ginger Morning douchecrème?

Deze douchecrème is te koop bij de DM, een Duitse drogist. Deze flessen kosten 3,95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge