Lush Snow Man Bomb Bomb

Hoi hoi,

Sale bij Lush, it only come around once a year :). Daarom sla ik meestal goed in als ze er weer aan komt. Met als gevolg ik minstens het jaar die eer op volgt goed gesettled ben. Soms heb ik zelfs nog een bath bomb of pakketje liggen die wat ouder is :D. Zo ook met het product die ik jullie vandaag wil tonen. Met de kerstcollectie 2018 lanceerde Lush 3 dubbele badbom producten. Deze waren zo schattig. Vandaag wil ik jullie graag de sneeuwmanversie van deze dubbele bath bombs tonen.

Lush Snowman Bomb Bomb

Lush belooft met deze Bomb Bomb een verfrissend bad, omdat er pepermunt in het product zit. Ze zeggen zelf dat je het gehele product in één keer kan gebruiken, maar ik zou het toch minstens over twee sessie spreiden, anders wordt het wel een heel duur badje.  Jammer genoeg is één van de oogjes van mijn sneeuwmannetje losgekomen.

Verpakking en ingrediënten

Lush is befaamd voor zijn ecologische view. In de winkel liggen nagenoeg allemaal verpakkingsloos geëtaleerd. Wanneer je deze bomb koopt wordt deze in 1 à 2 papieren zakjes verpakt.

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate) Citroenzuur (Citric acid) Muntolie Water (Aqua) Titanium Dioxide *Limonene Parfum Kleurstof 42090 Kleurstof 14700 (CI 14700) Kleurstof 45350 Oog (snoepje)

Mijn ervaringen

Ik was een beetje teleurgesteld in deze bath bomb, zeker voor de prijs die je er voor betaald. De bal bruist mooi op en je water krijgt een prachtige lichtblauwe kleur, maar de geur. Ik ben gewoon van Lush dat hun producten heerlijk sterke geuren hebben. Hier is de geur wel aanwezig, maar amper waar te nemen. Ze hadden iets meer ‘geur’ in de ballen mogen toevoegen. Ik heb graag dat bij het baden met Lush dat alle zintuigen geprikkeld worden en hier bleef mijn geurzin een beetje achter…

Waar is Lush te koop en hoeveel kost deze Snowman Bomb Bomb?

Lush heeft zijn eigen winkels en webshop. Daar kun je al hun producten aankopen. Deze is er jammer genoeg niet meer te koop, want het was een tijdelijk product. Misschien komt deze echter ooit nog terug. Toen koste deze dubbele bath bomb 12.95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge