Nivea Diamond Gloss Care Styling Spray

Hoi hoi,

Af en toe doet Kruidvat 100% terugbetaald acties. Als ik dan in de buurt ben, probeer ik die altijd even in te slaan. Ik vermoed, maar ben niet zeker, want deze fles staat al een tijdje in mijn kast, dat dit ook zo’n product is.

Proberen jullie ook aan dit soort acties deel te nemen?

Nivea Diamond Gloss Care Styling Spray

Deze haarspray zorgt er voor dat je kapsel de gehele dag in model blijft. Daarenboven kun je genieten van een schitterende glans. Ook belooft het een natuurlijk effect, zonder plakken. Dit laatste vind ik top, want mij altijd irriteert is plakkende haren na gebruik van haarspray.

Verpakking en ingrediënten

De styling spray komt natuurlijk in een spray flacon. Deze heeft niet echter een dop. Hierdoor lijkt deze mij niet zo handig om mee te noemen op reis of een avondje weg. De flacon zelf is van metaal en deze bevat 250ml.

Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Niacinamide, Benzophenone-4, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, PEG-12 Dimethicone, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminomethyl Propanol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Amyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Mijn ervaringen

Haarspray, het zal nooit mijn favoriete product worden. Deze haarspray plakt inderdaad niet, wat ik al een super plus vind. Maar zoals verwacht –  het kan ook niet anders – voelt mij haar hard en crunchy uit. Hierdoor blijft je haar goed in model liggen. Ik vind dit dus wel een goede haarspray, maar het zal nooit een dagelijks product worden om in mijn routine te steken :).

Waar is Nivea te koop en hoeveel kost deze Diamond Gloss Care Styling Spray?

Zelf koop ik mijn Niveau producten altijd aan in het Kruidvat. Daar kost een flacon van deze styling spray. Daar kost deze styling spray 4.39 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge