Dresdner Essenz Sommerbad Hitzefrei Badesalz

Hoi Hoi,Vandaag wou ik nog eens een badproductje reviewen voor jullie. Ik probeerde een zakje uit van Dresdner Essenz. Ik had hiervan in het verleden al een soort bruisballen, maar al hun andere badproducten interesseren met. Een van de producten die ik koos was een badzout met een zonnige geur.

Dresdner Essenz Sommerbad Hitzefrei

Volgens Dresdner Essenz moet dit product een bezoek aan een buitenzwembad kun vervangen. Het product ruikt naar meloen, terwijl avocado-olie de huid intens verzorgen. Allantoïne en tarwe-eiwit helpen de huid tegen het uitdrogen. Het product is vegan.

Verpakking en ingrediënten

Dit badzout zit verpakt in een zakje voor eenmalig gebruik. In elk zakje zit 60 gram, genoeg voor een bad.

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sucrose, Parfum, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Solanum Tuberosum Starch, Hydrated Silica, Persea Gratissima Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Citrus Nobilis Peel Oil, Allantoin, Caprylic/Capric Triglyceride, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 42090

  • Sodium Bicarbonate: Dit wordt gebruikt om badwater te verzachten en de bloedsomloop te stimuleren. Samen met warm water en citroen zuur zorgt dit ingrediënt voor bubbels.
  • Citric Acid: Gecombineerd met andere ingrediënten zorgt dit voor een bruisende reactie wanneer het in het water gegooid wordt.
  • Sodium Chloride: Dit ingrediënt heeft een invloed op de viscositeit van het product.
  • Sucrose: Dit bestanddeel kalmeert en verzorgt de huid.

Mijn ervaringen

Op deze verpakking stond 32° C vermeld. Ik wist niet wat ik hiervan moest verwachten. Gelukkig maakte deze mijn bad niet koud. Wel had ik het gevoel dat mijn bad sneller afkoelde, maar dat zal wel verkeerd zijn. De geur is een chemische meloen geur, wat ik wel kan appreciëren. Hij is sterk aanwezig en blijft goed hangen. Ook heb ik nadien geen last van uitgedroogde benen.

Zoals je hierboven kan zien, is het effect in het bad wel interessant. Het is net alsof er een schuimpaddestoel ontsnapt.

Waar is de Dresdner Essenz Sommerbad Hitzefrei te koop en hoeveel kost ze?

Dresdner Essenz producten koop ik zelf altijd aan bij de DM. Zo ook bij dit badzout. Per zakje badzout betaal je 0,95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge