Le Petit Marseillais Cold Cream Bodylotion Soothing

Hoi hoi,

Een paar dagen terug toonde ik al een huidolie die ik gebruikte tegen het ontstaan van striemen. Ik gebruikte echter ook een aantal bodylotions om er tegen aan te smeren. Eén van de bodylotions die ik ook gebruikte, was er eentje van Le Petit Marseilliais. Dit is hun Soothing Cold Cream, geschikt voor de droge en gevoelige huid. Kijken jullie even mee naar mijn ervaringen met deze bodylotion?

Le Petit Marseilliais Soothing Cold Cream Bodylotion voor de droge en gevoelige huid

Cold cream is al jaren bekend als  een hulpmiddel voor gladde en gevoelige huid. Le Petit Marseilliais heeft in deze body lotion drie extra ingrediënten toegevoegd.

  • Argan Olie
  • Bijenwas
  • Rozenblaadjesolie

Wanneer je deze body lotion gebruikt, belooft Le Petit Marseilliais een gekalmeerde en zachte huid en dat 48h lang. De body lotion moet snel intrekken en laat geen vettig laagje achter.

Verpakking en ingrediënten

De body lotion zit in een pompflacon. De flacon zelf is licht roze, terwijl het pompje wit van kleur is. In de fles zit 250 ml en deze is een jaartje houdbaar.

Aqua, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Rosa Damascena Flower Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Cera Alba, Hydrogenated Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Palm Glycerides, Caprylyl Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Carbomer, p-Anisic Acid, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum

Mijn ervaringen

Deze body lotion voelt verrassend licht aan bij het aanbrengen. Het lijkt een waterachtige crème, waardoor deze natuurlijk heel makkelijk uitsmeert, maar ook snel intrekt. Ik was nogal sceptisch dat er geen vet laagje zou zijn, maar ze hebben gelijk. Eenmaal goed ingetrokken voel ik geen vet laagje, maar mijn huid voelt en ziet er zacht en verzorgd aan. Ik ben heel tevreden over deze body lotion en gebruik deze elke avond met veel plezier.

Waar is Le Petit Marseilliais te koop en hoeveel kost deze cold cream body lotion?

Le Petit Marseilliais is in België zowel bij Kruidvat als Di en waarschijnlijk ook andere drogisten en supermarkten te koop. Voor een flesje van deze Soothing Cold Cream Body Lotion betaal je 4.99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge