Orly Smart Gel Shade Shifter

Hoi hoi,

Een hele tijd geleden verkocht DI Orly Smart Gel producten. Mijn oog viel toen op een special product, namelijk een thermo topcoat Hoe kouder het was, hoe donkerder je lakje zou kleuren. Ik was hier natuurlijk erg benieuwd naar en besloot een flesje in mijn mandje te droppen. Jammer genoeg kwam ik er maar niet toe om deze lak te proberen, tot nu. Nu wou ik er met het mooie weer van de voorbije weken gebruik van maken.

Orly Smart Gels Shade Shifter

Orly Shade Shifter is gemaakt om de kleur van je nagels te wijzigen op basis van de temperatuur. Hoe warmer het is, hoe meer je de feitelijke kleur van de onderliggende gel kunt zien. Is het echter koud, dan krijg je een zwarte manicure.

Verpakking en ingrediënten

De shade shifter zit in een ondoorzichtig glazen flesje van 5.3ml. Dit is ongeveer hetzelfde voor alle smart gels lakjes van Orly. Op het etiket is de kleur normaal verwerkt, maar voor de shadeshifter verkozen ze een wit kleurtje in de bedrukking. Eenmaal geopend is het lakje een jaartje houdbaar.

Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Hydroxypropyl Methacrylate, Isobormyl Methacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Sodium Metasilicate, Silica, CL60725 (Violet 2)

Mijn ervaringen

Deze nagelak wordt pikzwart onder koud water. Geleidelijk aan worden mijn nagels weer warmen en zie je het mooie paarsroze bovenkomen. In de swatch hierboven bracht ik de shade shifter aan op pink en ringvinger. Wijs- en middelvinger tonen de feitelijke kleur.

Het product werkt dus wel degelijk. Ik vind het aanbrengen echter niet zo gemakkelijk. De lak is stroperig en kleurt mistig bij het aanbrengen. Het lukt wel, maar je moet ervoor werken. Daarom zou ik deze niet zo snel aanraden, hoewel het een erg leuk effect is.

Waar is Orly te koop en hoeveel kost deze Shade Shifter?

Zoals ik reeds vertelde, kocht ik deze bij Di, maar daar lijkt dit merk niet meer te koop. Er zijn echter nog genoeg webshops waar je bij terecht kunt, onder andere NailRetail.be. Daar kost een flesje van deze lak 9.90 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge