Treacle Moon Sweet Apple Pie Hugs Douchecrème

Hoi hoi,

Tijd om een andere van mijn Treacle Moon Douchecrèmes te testen. Mijn keuze viel op een geur die aan gebak doet denken. Ik ben een echte bakker, dus als ik het zelf niet kan maken, dan smeer ik het met veel plezier op mijn lichaam. Daarom koos ik voor de geur Sweet Apple Pie Hugs.

 Treacle Moon Sweet Apple Pie Hugs Douchecrème

Deze douchecrème maakte mij zeer benieuwd. Treacle moon belooft de geur van een heerlijk verse en warme appeltaart. Al je zintuigen worden geprikkeld tijdens je douche-momentje en het merk belooft dat de geur nog een tijdje zal blijven hangen. Daarenboven is het product parabenenvrij en zit het verpakt in een recycleerbare verpakking.

Verpakking en ingrediënten

De douchecrème zit in een doorzichtige fles van een halve liter met een zwarte dop. Na opening is deze fles een jaartje houdbaar.

Aqua (Water), Vitis vinifera (Grape) seed oil, Cetearyl alcohol, Glycerin, Butyrospermum parki (Shea butter), Phenoxyethanol, Caprylic/capric triglyceride, Parfum (Fragrance), Sodiurm polyacrylate, Sodium stearyl glutamate, Xanthan gum, Benzoic acid, Tocopherol, Dehydroacetic acid, Citric acid, CI 16035, CI 15985

Mijn ervaringen

Ik hou van de geur van deze douchecrème. Het is niet een sterke appelgeur, maar er zit ook iets weëig in. Het doet mij denken aan de korst van een appeltaart. Ik vind het echt heerlijk. Daarenboven smeert deze makkelijk uit en creëert hij een licht schuim. Ook blijft de geur zachtjes nazinderen op de huid.

Waar is Treacle Moon te koop en hoeveel kost een flesje van deze douchecrème?

Treacle moon kun je kopen bij de Duitse drogist DM waar ik ze altijd haal. Ik weet echter ook dat het merk ook te vinden is bij de Albert Heijn. Een flesje van deze douchecrème kost 4.95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge