Catrice Dirty Berry Nagellak

Hoi hoi,

Ik heb tegenwoordig een enorme test kast. Wanneer je een blog begint, is het heel verleidelijk om veel producten te kopen om ooit te testen. Ik ben ook in die val getrapt. Ondertussen zijn we acht jaar verder, en ik heb nog steeds heel veel producten in deze kast, waarvan vele niet meer te koop zijn. Ik wil ze echter toch nog voor jullie testen. Vandaag is weer zo’n productje. Dit is een lak die ik prachtig vond van Catrice, maar nooit probeerde, want hij was in mijn testkast verdwenen. Dus bij deze:

Catrice Dirty Berry Nagellak

Dirty Berry lijkt een doodgewone paarse kleur, maar niets is minder waar. In het lakje zitten ook holografische glitter verwerkt. Normaal valt dit niet op, maar bij zonlicht of flitslicht kun je ze wel opmerken. Ook geeft dit diepte aan je lakje.

Verpakking en ingrediënten

De verpakking van Catrice is ondertussen veranderd, maar vroeger zaten alle lakjes in doorzichtige, ronde en glazen flesjes met een zwarte plastiek dop. Elk flesje bevat 10 ml.

Mijn ervaringen

Hierboven zie je een mooie swatch van de nagellak. Als je een swatch met flitser wil zien, raad ik aan om de review van het Moyou London Explorer Nr 8 te lezen.

De lak dekt al in 1 laagje, maar voor het mooie zou ik wel twee laagjes aanbrengen zoals ik hierboven deed. De nagellak is een paarse kleur, met wat diepte door de holografische glitter die er in zit. Hier valt het holografische niet op, maar je krijgt een lak met dimensie.

Met extra licht (flits- of zonlicht) valt de holografische glitter heel mooi op. Ik vind dit een prachtig kleurtje, die je niet zo vaak ziet. Daarom vind ik het heel erg jammer dat deze niet meer in het assortiment van Catrice zit…

Waar is Catrice te koop en hoeveel kosten de nagellakjes?

Catrice is onder andere te koop bij het Kruidvat en dit zowel online als offline. Een nagellakje van dit merk kost 2.99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge