Tetesept Verwohnende Auszeit Orchideenblute Ylang Ylang

Hoi hoi,

Vandaag weer eens een badproductje. Met de zwangerschap merkte ik dat een bad nemen zeer rustgevend is. Bijgevolg nam ik wel vaker een badje. Enige nadeel is weer uit het bad raken, maar uiteindelijk ging dit meestal wel. Het badproduct die ik probeer is een badschuim van Tetesept. Dit is de Verwöhnende Auszeit in de geur Orchideebloem en Ylang Ylang.

 

Tetesept Verwohnende Auszeit Orchideenblute Ylang Ylang

Tetesept belooft een bad met heerlijk veel en langhouden schuim. Daarenboven kun je genieten van een natuurlijk aroma, zodat de zintuigen gestreeld worden. De geur van dit badschuim is Ylang- Ylang en Orchidee

Verpakking en ingrediënten

Dit badschuim zit in een grote plastiek fles van 420 ml. Na opening is deze een half jaartje houdbaar.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Styrene/Acrylates Copolymer, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Phalaenopsis Amabilis Extract, Glycerin, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 16185, CI 42051

Mijn ervaringen

Ik heb deze nog net kunnen uittesten voor mijn bevalling. Jammer genoeg mag ik nu even geen bad nemen, maar ik hoop dat die weken snel passeren. Gelukkig heb ik een heerlijke afleiding.

Dit badschuim zorgt voor schuim en een subtiele geur. Ik vind de geur heel erg aangenaam, maar ik had wel gehoopt dat het schuim iets meer stevigheid zou hebben en meer aanwezig zou zijn. Al bij al vind ik het voor deze prijs een goede koop.

Waar is Tetesept te koop en hoeveel kost deze verwohnende auszeit in Orchideenblüte Ylang Ylang?

Tetesept is te koop bij de DM, een Duitse drogist. Deze geur is er momenteel niet beschikbaar, maar wel een aantal andere horen. Per flesje betaal je er 3,45 euro. In vergelijking met Lush is dit natuurlijk niet zo heel duur :). Deze gebruik ik zelf in afwisseling met mijn Lush producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge