Moyou Explorer Stamping Nail Plate 08

Hoi Hoi,

Halloween komt er weer aan, dus ik ben op zoek naar leuke tekeningen om op mijn nagels aan te brengen. Mijn oog viel op een stamping plate uit de Moyou London Collectie die ik nog wou testen. Deze komt uit de explorer lijn en doet mij denken aan de dias de muertos dag in Mexico.

Moyou London Explorer Stamping Plate Nr 8

De explorer lijn bevat designs die doen denken aan verre reizen en omgevingen. Deze doet mij, zoals gezegd, bijvoorbeeld denken aan mexico. Deze stamping plate bevat 1 grote tekening en verschillende kleine. Het zijn stalen platen met een vinyl achterkant om deze makkelijk te gebruiken. Vergeet ook niet dat deze altijd eerst komen met een blauwe beschermfolie. Deze moet je eerst verwijderen.

Verpakking

De Moyou London stamping plates zijn stalen platen. Daarenboven zitten ze in een mooi kartonnen hoesje om de plaat te beschermen. Overal vind je Nora terug, het symbool voor de explorer lijn van Moyou London

Mijn ervaring

Ik vind deze zo leuk. Er zijn allemaal verschillende doodskopjes op te vinden. Veel meer dan je zelf ook maar zou kunnen verzinnen. De grote kunnen je gebruiken om details over te nemen in je nagels. In dat laatste ben ik zelf nog niet zo goed, dus hier kan ik niet veel over vertellen, nog niet :).

Hier heb ik 4 verschillende gezichtjes op mijn nagels gezet. Sommige nagels zijn net niet groot genoeg, maar op wijs en middelvinger passen ze precies. Deze passen perfect bij halloween. Ik ben heel blij. Op mijn pink zie je echter een foutje: goed laten drogen is de boodschap, vooraleer je een topcoat aanbrengt :).

Waar zijn de Moyou London Stamping Plates te koop en hoeveel kosten ze?

Moyou London heeft zijn eigen webshop. Daar kun je ook deze stamping plate terug vinden. Deze kost er 5.99 pond of ongeveer 6.7 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge