Essence Cinderella oogschaduwpalette 01 It’s more than I ever hoped for

Hoi hoi,

Laatst was ik nog eens door mijn te testen kast aan het rommelen. Momenteel wil ik niet te veel dingen aankopen en wat dingen testen en uitproberen. Bijgevolg rommel ik wat vaker in mijn te testen kast :). Daar kon ik nog een heel mooi paletje van Essence in samenwerking met Disney vinden. Dit is al een gouwe ouwe, want deze dateert van 5 jaar geleden. Deze werd echter nog nooit gebruikt of geopend, waardoor ik deze nog kan testen. Ook ziet de de textuur en geur van het product er nog goed uit.

Essence Cinderella oogschaduwpalette

Essence beloofde met dit palette 6 perfect op elkaar afgestemde kleuren met een zachte textuur. De kleuren variëren vanaf parelmoer tot donkerblauw en goud. Het palette kreeg de naam “It’s more than I ever hoped for.”

Verpakking en ingrediënten

Het palette bevat 6 gram, of 1 gram per kleur en is na opening een jaartje houdbaar. Essence raad aan de lichte kleuren aan te brengen over het gehele ooglid en de twee blauwe kleuren in de buitenste ooghoek.

Mijn ervaringen

Ondertussen heb ik al wat duurdere palettes geprobeerd. ik zie toch wel een verschil in kwaliteit. Deze kleuren zijn zacht en blenden gemakkelijk, maar ik had graag iets meer pigment gezien. Vooral de blauwtinten hebben veel pigment, maar tussen de 4 lichte kleuren vind ik weinig verschil. Daarenboven brengen ze bij mij niet zo goed aan. Ik krijg meer pigment op mijn ogen als ik het met mijn vingers aanbreng en niet met kwasten. Ik heb nog niet geprobeerd om het nat aan te brengen, maar met kwasten kan ik preciezer werken, dus dat vind ik wel jammer. Uiteindelijk is het mij wel gelukt om een mooie ooglook te creëren. Ook bleef deze met een primer de gehele dag mooi zitten. Dat mag ook wel in deze Corona tijden :), want dat is nagenoeg het enige van je make-up die anderen zien.

Waar is dit oogschaduwpalette te koop en hoevel kost het?

Dit palette was 5 jaar geleden te koop bij het Kruidvat. Daar kostte dit palette 3,89 euro.

Een gedachte over “Essence Cinderella oogschaduwpalette 01 It’s more than I ever hoped for”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge