Charlie Gold Eau de Toilette

Hoi hoi

Een hele tijd terug kocht ik een hele boel Charlie geuren. Ik was er echter nog niet toe gekomen om deze voor jullie te reviewen. Vandaag wil ik jullie één van deze geuren voorstellen, namelijk de Gold versie.

Charlie Gold Eau de Toilette

De Charlie geuren zijn gelanceerd door het welbekende merk Revlon. Deze geur kwam uit in 1995. Dit is wat omschreven wordt als een oriëntaalse en bloemige geur.

  • Kopnoten: Sinaasappel, Perzik, Pruim
  • Hartnoten: Freesia, Jasmijn, Roos, Viool
  • Basisnoten: Amber, Karamel, Cederhout, Kaneel

Verpakking en ingrediënten

De geur zit in een grote glazen fles, met gouden plastiek dop en gouden bedrukking. De fles zelf bevat 100 ml.

aqua, alcohol denat., parfum

Mijn ervaringen

Deze geur is niet geheel mijn ding. Het is een kruidige geur, maar voor mij doet deze wat ouderwets aan. Zelf vind ik hem niet echt bij mijn leeftijd passen. De geur wordt echter wel verkocht als een vrouwengeur, maar ik denk dat mannen deze ook perfect kunnen dragen. Ik zou de geur zelf eerder uniseks noemen. Ik ga deze geur niet weggooien, maar ik weet nu al dat het geen favorietje zal worden. Jammer, maar helaas. Gelukkig zijn geuren zeer persoonlijk voor iedereen.

Waar is de Charlie Gold geur te koop en hoeveel kost ze?

Ik heb deze geur zelf gevonden op Bol. Daar wordt ze verkocht door een derde verkoper voor 12 euro per flesje. Voor een flesje van 100 ml is dit natuurlijk niet heel duur. Ik zou hem echter niet meer opnieuw kopen, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge