The Body Shop The Sparkler All Over Shimmer Boudoir Pink

Hoi hoi,

Met de kerstperiode die er weer aan komt, gaan we natuurlijk weer op zoek naar leuke en glanzende producten. In mijn stash viel mijn oog op deze sparkler van de Body Shop.

The Body Shop The Sparkler All Over Shimmer Boudoir Pink

De body shop belooft met deze sparklers een fijne mist van een glanzende poeders. Deze kun je gebruiken om je huid te highlighten. Je mag hem gebruiken op je gezicht, huid en haar. Persoonlijk zou ik deze niet elke dag gebruiken, maar voor speciale gelegenheid lijkt deze mij ideaal.

Verpakking en ingrediënten

De sparkler zit verpakt in een mooi glazen flesje. Ik werd bij dit product voornamelijk verliefd op de verpakking. Je brengt het product aan door op het pompje te drukken. In het flesje zit 10 gram, maar omdat het poeder miniscuul is, heeft het een vrij grote verpakking nodig. Eenmaal geopend is deze in theorie nog een half jaartje houdbaar. De mijne is echter nog altijd goed en af en toe zie ik deze ook terug oppoppen in de Body Shop sale.

Silica (Absorbent), Mica (Opacifier), Parfum (Fragrance), Tin Oxide (Opacifying Agent), Hexyl Cinnamal (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Alpha-Isomethyl Ionone (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Hydroxycitronellal (Fragrance Ingredient). [+/- CI 77891 (Colorant), CI 77742 (Colorant), CI 77491 (Colorant), CI 77492 (Colorant)].

Mijn ervaringen

Deze sparkler is geniaal. Hoe verder je hem houdt van het oppervlakte dat je wil sprayen, hoe subtieler de glitter is. Ik denk dat deze heel mooi is op het haar en ik vind hem prachtig op mijn armen en benen. Op mijn gezicht vind ik het product moeilijker te gebruiken. Reden hiervoor is omdat het heel moeilijk is om deze vrij precies aan te gaan brengen. Je moet het eerder zien als een glitterende mist en niet als een highlighter die je gericht kunt aanbrengen. Ik vind hem top en hoop  ooit een ander kleurtje op de kop te tikken. Ik weet bijvoorbeeld dat er ook een gouden versie bestaat :).

Waar is deze sparkler te koop en hoeveel kost ze?

Deze sparklers zijn tijdens de kerstperiode vaak te koop in hun limited edition make-up collectie. Volle prijs kost een flesje hiervan ongeveer 20 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge