Abgur Argan Oil

Hoi Hoi,In mijn kast vond ik een flesje zuivere argan olie. Dit is een prachtige olie, die ik heel graag in gecommerciële versie wilde gaan proberen. Kijken jullie even mee naar mijn ervaringen?

Abgur Argan Oil

Deze arganolie kun je gebruiken op het haar of op de huid. In het haar zal deze onmiddellijk geabsorbeerd worden. Hierdoor wordt het haar gevoed, en krijgt het meer glans en volume. Ook zal het de hoofdhuid voeden en de haarschubben sluiten. De olie bevat daarenboven geen bewaarmiddelen, siliconen of paraffine. Het resultaat is een sterk en gevoed haar met een gezonde hoofdhuid. Als voordelen voor de hoofdhuid werken gelijk op de huid in.

Verpakking en ingrediënten

Ik heb zelf een klein flesje gekregen, wat heel makkelijk werkt, vind ik. In het flesje zit 20 ml en deze is een jaartje houdbaar. Het flesje zelf is van glas. Dat vind ik zelf niet zo’n probleem, maar de olie maakt je handen wel glad. Opletten dat het flesje bijgevolg niet uit je handen glijdt natuurlijk.

Argania Spinosa Oil

Mijn ervaringen

Per keer heb je heel weinig nodig van deze olie. Anders trekt het product trager in of zal je haar er snel vettig uitzien. Het werkt echter heel goed. Mijn haar voelde heerlijk zacht en verzorgd aan en mijn handen zacht en verzorgd.Wat ik wel een nadeel vind aan deze olie? De geur. Het is een aardegeur en ik vind deze niet zo heel lekker. Ik denk dat ik deze ’s avonds voor het avond zou aanbrengen, zodat het goed kan intrekken en ’s morgens mijn haren wassen met een heerlijk geurende shampoo.
Waar is deze argan olie te koop en hoeveel kost ze?Deze argan olie is te koop in verschillende formaten. Ik vond ze onder andere op bol, maar ook veel andere webshops verkopen deze arganolie. Voor een fles van 100 ml betaal je ongeveer 30 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge