Rituals Tao T’Ai Chi Witte Lotus & Yi Yi Ren Doucheschuim

Hoi Hoi,

Ik ben dol op verschillende doucheschuimen voor onder de douche. Zelf ben ik verknocht aan het nemen van een bad. Dit gaat echter niet altijd. Enerzijds heb je soms de tijd om een bad te nemen, anderzijds ben ik net mama geworden. Dan mag je natuurlijk ook een tijdje niet baden. Dan neem ik er graag een doucheschuim om dit badgevoel onder de douche te krijgen.

Rituals Tao T’ai Chi Doucheschuim

Dit is nog een oude flacon van dit ‘ritueel’. Deze is in tussentijd hernoemt naar Dao en binnenkort gaat deze uit het assortiment. Ik kan hem wel nog terug vinden in de outlet op de webshop van Rituals.

De geuren witte lotus en yi yi ren worden vaak gebruikt in de Chinese geneeskunde. Hierdoor kunnen we perfect tot rust komen.

Verpakking en ingrediënten

Het doucheschuim zit verpakt in een grote ‘metalen’ flacon van 200ml. Deze heeft een schuimkop, waarbij het product bij het spuiten zich onmiddellijk opblaast tot een weldadig schuim.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Isobutane, Coix Lacryma – Jobi Seed Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Guar, Hydroxypropyl Trimonium, Chloride, Butyl Phenyl, Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, CaprylicCapric Triglyceride, Linalool, Glycerin, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone

Mijn ervaringen

Normaal ben ik dol op een doucheschuim. Ik moet echter heel eerlijk bekennen dat ik een klein beetje teleurgesteld ben in deze. De geur van deze is heerlijk. Het is een zachte, zoete en bloemige geur. Ik vind het een zeer aangenaam en ontspannende geur. Wat mij echter een beetje tegen staat is het schuim. Wanneer ik deze gebruik, komt het product er als een vloeistof uit en blaast het zich een beetje op tot schuim. Ik had echter een veel weelderiger en dikker schuim verwacht. Dat is niet het geval. Het is een beetje schuim. Het voelt echter wel heel zacht en voedend aan.

Waar zijn deze doucheschuimen te koop en hoeveel kosten ze?

De Rituals doucheschuimen zijn online en offline te koop in hun webshop en winkels. Een flacon kost er 8,50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge