Urban Decay Lippenstiften uit de sheer lijn: Phone Call & Obsessed

Hoi Hoi

Urban decay heeft een groot collectie lippenstiften. Deze komen uit de sheer lijn. Daarenboven zijn er heel veel verschillende kleurtjes beschikbaar. In de beschrijving van ICI Paris XL staan de zes finishes nog vermeld, maar deze kan ik momenteel echter niet terug vinden. Misschien zijn deze gewoon even uitverkocht?

Urban Decay Sheer Lippenstiften

De Sheer lippenstiften van Urban decay zijn degene die het minste dekking geven. Ze laten nog een beetje van je eigen lipkleur doorschijnen.

  • Phone Call is een warme, medium bessenkleur.
  • Obsessed is een koele, medium roze kleur

Verpakking en ingrediënten

De lippenstiften zitten in prachtige hulzen. Ik heb dit volgens mij al eerder verteld. Het zijn zilveren hulzen met gouden toetsen. Daarenboven staat het logo van Urban Decay ook in de lippenstiften gedrukt. Elke huls bevat 3.4 gram en is 2 jaar houdbaar.

Mijn ervaringen

Toen ik deze lippenstiften swatchte , was ik uiterst verbaasd. Doordat deze uit de sheer lijn kwamen, verwachtte ik niet veel dekking, maar ook niet veel pigment. Dat pigment is er echter wel. Hierdoor krijg je toch een heel erg mooie kleur op de lippen, maar voelt het geheel zacht en licht aan. Hij blijft iets minder goed zitten dan de matte kleuren, maar dat vind ik op zich niet erg. Hij brengt door zijn sheerness ook heel vlot aan. Dit zijn twee favorietjes om aan de collectie toe te voegen.

Phone Call

Obsessed

Waar is Urban Decay te koop en hoeveel kosten deze lippenstiften?

Urban Decay is te koop bij Ici Paris XL. Tot mijn grote verwondering kan ik de sheer lippenstiften niet terug vinden op de webshop. Misschien komen ze nog wel terug. Per lippenstift van Urban Decay betaal je er 20.90 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge