Sense of Spa Scrubhandschoen

Hoi Hoi,

Kruidvat heeft een hele boel kleine accessoires in zijn assortiment om voor een me-time momentje te zorgen. Ik vind het leuk om deze ook aan een proefje te onderwerpen. Gebruiken jullie dit soort accessoires?

Sense of Spa Scrubhandschoen

Deze lijn is ondertussen hernoemd naar de Source Balance lijn. Met deze handschoen kun je de huid intens reinigen en scrubben. Dode huidcellen worden verwijderd en de huid ziet een gezond uit.

Verpakking

Deze handschoen zit verpakt in een plastiek zakje. De handschoen zelf is van jute gemaakt.

Mijn ervaringen

Ik gebruikte nooit eerder zo’n handschoen, dus ik was erg benieuwd hoe ik dit zou ervaren. De handschoen voelt ruw aan, maar is niet vervelend op de huid. Het zal de dode huidcellen verwijderen, maar niet de huid beschadigen bij geen overdreven gebruik. Ik zou het niet elke dag gebruiken, maar één keer per week moet wel werken. Ook zou ik deze enkel op het lichaam gebruiken. Voor het gezicht is deze veel te ruw. Ik ben tevreden en ga deze zeker nog gebruiken.

Waar is deze scrub handschoen te koop en hoeveel kost ze?

Deze handschoen is te koop bij Kruidvat. Op de webshop is ze te vinden onder de naam ‘Jute Scrub- en Massagehandschoen’. Ze kost er 1.99 euro per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge