W7 Get Set Oogschaduwbasis

Hoi Hoi

We willen allemaal dat onze ooglooks zo lang mogelijk blijven zitten. Daarom maak ik af en toe gebruik van een basis. Vooral goedkopere oogschaduwkleuren kunnen hier voordeel mee varen. Af en toe heb ik zonder anders ’s avonds een donkere waas op mijn ogen.

W7 Get Set Eyeshadow Base

Deze oogschaduwbasis is te verkrijgen in 3 kleuren, namelijk natural, wit en parelwit. Zelf heb ik de natural kleur gekocht.

W7 belooft een romige textuur, waardoor deze makkelijk aan te brengen is op de oogleden. Ook zou hij snel moeten opdrogen en ervoor zorgen dat oogschaduw intenser en langer blijft zitten.

Verpakking en ingrediënten

De oogschaduwbasis zit verpakt in een plastiek potje met een wit deksel. In het potje zit 7 gram en deze is anderhalf jaar houdbaar.

Paraffinum Liquidum, Phenyl Trimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Ozokerite, Isopropyl Isostearate, Petrolatum Isododecane/Isobutylmethylacrylate/Bis-hydroxylpropyl Dimethicone, Acrylate Copolymer, Hydrogenated Microcrystalline Cera, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Silica, Mica, Cera Alba, Phenoxyethanol

Mijn ervaringen

Wanneer je deze basis gebruikt, voelt deze wat hard aan. Je vingers warmen het product echter op, waardoor deze zachter wordt. Hierdoor kun deze makkelijker aanbrengen. Ik bracht deze aan op het volledige ooglid en ik voelde onmiddellijk de basis droger worden. Dit was geen vervelend gevoel en hierdoor kun je hem gemakkelijk gebruiken. Hierdoor kun je de oogmake-up makkelijk aanbrengen. Ook bleef mijn oogmake-up een hele dag op zijn plek. De eerlijkheid gebied mij wel te zeggen dat dit natuurlijk niet getest is op een warme zomerdag. Misschien kan ik dat volgende zomer doen. Ik ben echter tevreden over deze basis en ga hem met plezier gebruiken.

Waar is W7 te koop en hoeveel kost deze oogschaduwbasis?

W7 is te koop op hun webshop w7cosmetica.nl. Jammer genoeg is deze basis er niet meer te koop. Ik heb hem zelf nog gevonden op de justforbeauty-webshop.nl. Deze oogschaduwbasis kost normaal 2,95 euro per potje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge