Schmidt’s Natural Deodorant Bergamot & Lime

Hoi Hoi

Deodorants, ik neig altijd naar de compressed deo’s van Dove. Dat wil echter niet zeggen dat ik er niet open voor sta om andere merken of versies uit te proberen. In mijn kast vond ik er eentje in crème/potjes vorm. Ik was heel benieuwd om te ondervinden wat mijn mening hierover was.

Schmidt’s Natural Deodorant Bergamot & Lime

Schmidt’s belooft een heerlijke deodorant, die geurtjes neutraliseert en je een fris gevoel geeft. Daarenboven bevat deze deodorant geen aluminium, geen propyleen glycol en geen artificiële geur. De deodorant is ook dierproefvrij (Leaping Bunny).

Je gebruikt de deodorant door een beetje uit het potje te nemen en het wat op te warmen tussen de vingers. Daarna kun je het onder de oksels aanbrengen.

Verpakking en ingrediënten

De deodorant zit in een plastiek potje van 0.5 oz (of ongeveer 14 gram) met een zwart deksel.

Butyrospermum parkii (shea) butter, maranta arundinacea root (arrowroot) powder, sodium bicarbonate (baking soda), theobroma cacao (cocoa) seed butter, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil, citrus aurantifolia (lime) oil, tocopherol (vitamin E, sunflower derived).

Mijn ervaringen

Deze deodorant is vrij hard in het potje. Hierdoor moet je vrij hard wrijven om het er uit te krijgen. Bij een beetje warm maken met je vinger, lukt het echter wel. Van deze deodorant heb je heel weinig nodig per oksel. Wat je ziet op mijn vinger is wat ik ongeveer nodig hebt voor één oksel.  Dus dit potje is een heel lang leven beschoren.

Ik heb deze getest op een dag dat ik in het ziekenhuis moest zijn. In het ziekenhuis ben ik altijd een beetje zenuwachtig, dus een deodorant moet zijn werk heel goed doen. En dat was ook het geval. Ik heb de gehele dag geen last gehad van geurtjes. Daarom heb ik veel vertrouwen in deze deodorant. Deze lijkt mij trouwens super handig in de handtas, want deze neemt bijna geen ruimte in.

Waar is Schmidt’s te koop en hoeveel kost een potje van deze natuurlijke deodorant?

Het merk Schmidt’s is te koop bij Holland & Barrett. Daar hebben ze echter enkel de stick deodorants te koop. Voor een potje kun je terecht bij iHerb. Mijn potje is slechts 0.5oz, maar daar wordt een potje van 2 oz verkocht. Voor dit laatste potje betaal je er 7,73 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge