Benefit Benetint cheek- & lipstain

Hoi Hoi

Als we gaan werken, ga ik altijd op zoek naar langhoudende make-up. Ik wil niet continu moeten bijwerken. Daarom zijn lipstains altijd heel handige producten. Ik had er enkele van goedkopere merken geprobeerd, maar laatst kon ik de Benetint van Benefit uit mijn kast vissen. Deze ligt er al een tijdje in, maar ik kwam er nog niet eerder toe om deze uit te proberen.

Benefit Benetint

Deze benetint bestaat al heel lang. Hij werd oorspronkelijk in de jaren zeventig gecreëerd. Ondertussen is hij van velen een favoriet geworden. Je kunt je lippen ‘stiften’ met de applicator en ook je wangen krijgen een kleurtje. De kleur trekt in je lippen, waardoor deze urenlang blijft zitten. Ook blijft deze na een kus of drankje perfect zitten. Door de aard van het product is deze tint vlekbestendig, transparant, maar ook opbouwbaar en langhoudend.

Verpakking en ingrediënten

De benetint zit verpakt in een glazen flesje met een witte, plastiek dop. De applicator van dit flesje is een dun en flexibel kwastje. In het flesje zit 12.5 ml en na opening is deze een jaartje houdbaar.

WATER (AQUA); POLYSORBATE 20; PHENOXYETHANOL; SODIUM HYDROXIDE; CARMINE (CI 75470); METHYLPARABEN; FRAGRANCE (PARFUM); TETRASODIUM EDTA; GERANIOL; LINALOOL; HEXYL CINNAMAL; CITRONELLOL; MALTODEXTRIN; BENZYL SALICYLATE

Mijn ervaringen

Deze tint is veel minder rood dan ik verwachtte. Hierdoor is hij makkelijk op te bouwen. Het nadeel die hier bij hoort, is dat het wel even duurt vooraleer je klaar bent. Ik ben er tevreden over, maar ik vind het niet het wonderbare product die ik verwachtte. Velen zijn er heel lovend over. Misschien waren mijn verwachtingen te hoog? De swatch hierboven zijn 2 laagjes.

Waar is Benefit te koop en hoeveel kost deze Benetint?

Benefit is in België te koop bij ICI Paris XL. Ik geloof echter dat je ook terecht kunt bij Douglas en Sephora. Voor deze Benetint betaal je bij de ICI Paris XL 19,90 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge