Treacle Moon Marshmallow Heaven Douchecrème

Hoi Hoi,

Hebben we soms allemaal niet ons mini me-time momentje nodig? Dat kan soms al door een heerlijke douche te nemen, met een zeer ontspannende en aangename geur.

Treacle Moon Marshmallow Heaven Douchecrème

Treacle Moon belooft met deze douchecrème een heerlijk ontspannende ervaring. Daarenboven zorgt hij voor een heerlijk schuim en zal hij de huid niet uitdrogen.

Verpakking en ingrediënten

Deze douchecrème zit verpakt in een  grote fles van 500 ml. De gehele verpakking is van plastiek. Eenmaal geopend is deze douchecrème een jaartje houdbaar.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocoamidopropyl Betain, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Glyderince, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Xanthan Gum, Polyquaternium-7, CL17200, CL42090

Mijn ervaringen

Ik vind dit een erg leuke douchegel. Bij de geur denk ik niet onmiddellijk aan marshmalllows, maar het is een warme en zoete geur. De douchegel verspreid makkelijk over de huid en spoelt makkelijk af. Ook blijft de geur nadien even hangen. Nadien heb ik geen last van een trekkerige huid op mijn benen, maar heel snel heb ik daar ook geen last van. Daarom denk ik dat de gel niet heel uitdrogend is, maar het kan wel een licht uitdrogende werking hebben natuurlijk.

Waar is Treacle Moon te koop en hoeveel kost deze Marshmallow heaven douchecrème?

Treacle moon is te koop bij de Duitse drogist DM. De geur Marshmallow Heaven is er niet meer te koop, maar wel nog veel andere geuren. Zo vond ik de geur Creamy Winter Dream. Hoe goed klinkt die geur? Per fles van Treacle Moon van 500 ml betaal je er 3,95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge