Etos Shower Foam Silk and Smooth met zijdeproteine

Hoi hoi,

Diegenen die mij al langer volgen, weten dat ik dol ben op shower foamsvoor onder de douche. Ik prefereer een bad, maar met een shower foam kan ik toch het gevoel van een bard een beetje creëren onder de douche. Daarom sta ik altijd als eerste in de rij om een Shower Foam uit te proberen. Vandaag probeer ik een Shower Foam van de Etos.

Etos Shower Foam Silk and Smooth met zijdeproteine

Etos beloofd met deze Shower Foam een heerlijk verwen product. Het zorgt voor een rijke verzorging van de huid en je kunt daarenboven genieten van een houtige en fruitige geur.

Verpakking en ingrediënten

De Shower Foam zit in een metalen buis – een sprayflacon – en deze bevat 200 milliliter. Ik kan nergens terugvinden hoe lang het product houdbaar is eenmaal geopend, maar ze raden wel aan om voor elke gebruik dit product te schudden.

Mijn ervaring

Ik weet niet of je het kunt herinneren maar de laatste Shower foam die ik uit probeerde, was van Rituals. Ik was toen zo teleurgesteld over deze Shower Foam, dat mijn verwachtingen voor deze van Etos heel erg laag waren. Gelukkig heeft Etos mijn verwachtingen grotendeels ingelost. Etos heeft zelfs mijn verwachtingen overtroffen en wanneer je van dit schuim op je hand spuit, blaast het zich onmiddellijk op tot een enorm stevig en weelderig schuim. Dit schuim smeert gemakkelijk uit en dan verdwijn de schuim structuur een beetje en gaat het wat meer over naar een gel. Het product laat zich gemakkelijk afspoelen en nadien voelt mijn lichaam zacht aan en ook gevoed. De geur van deze Shower Foam is erg zacht, vrouwelijk, maar niet teveel aanwezig. De geur zelf blijft ook nog een tijdje hangen op mijn huid.

Waar is deze Shower Foam silk and smooth van Etos te koop?

Deze versie van een shower foam is uit het assortiment verdwenen. Er zijn echter nog een heleboel andere geuren beschikbaar. Voor elk van deze geuren betaal je ongeveer €3,49 per flacon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge