W7 In the night oogschaduwpalette

Hoi hoi,

W7 staat gekend voor zijn in the… Oogschaduwpalettes. Deze zijn vaak heel mooi en dupes van bekendere palettes. Van deze weet ik niet onmiddellijk welk palette deze duped, maar ik ben wel benieuwd hoe ik het ervaar ?.

W7 In the night oogschaduwpalette

Dit palette bevat twaalf oogschaduw kleuren en moet je toelaten een mooie smokey eye te creëren. De kleuren gaan van roze naar paarse en naar grijze en zwarte tinten. Hierdoor is het een veelzijdig palette. Ook bevat het palette een applicator met een kwastje en een sponsje.

Dit palette bevat allemaal glanzende kleuren, op het zwart na. Deze is mat.

In het palette zitten de volgende kleuren:

  • Dusty: een zalmroze kleur
  • Wonderland: een midden bruine kleur.
  • Summer: een donkerbruine kleur
  • Atlantica: een beige kleur
  • Abracadabra: een bruin paarse kleur
  • Top Hat: een paarse kleur
  • Razzmataz: zoals de top hat, maar met iets meer zwart in
  • Lady Luck: een roze en paarse kleur
  • Laura E: een Bordeaux rode kleur
  • Party Pooper: een roze en bruine kleur
  • Gate Crash: een grijze zilveren kleur
  • Bologna: een zwarte kleur

Verpakking en ingrediënten

Deze oogschaduw kleuren zitten verpakt in de metalen blikje. In het blikje zit een insert met de kleuren en natuurlijk ook het kwastje. Hierdoor voelt het palette heel stevig aan en zou ik het makkelijk meenemen op reis. In het palette zit 15,6 gram en het is 18 maanden houdbaar na openen.

Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol/Ethylhexylglycerin, Paraffinum Liquidum, Tin Oxide. May Contain: CI77019 Mica, CI77891 Titanium Dioxide, CI77491 Iron Oxide Red, CI77499 Iron Oxide Black, CI75470 Carmine, CI77492 Iron Oxide Yellow, CI15850:2 DC&C Red 6 Ba. Lake, CI77510 Ferric Ferrocyanide, CI77007 Ultramarine Blue, CI16035 FD&C Red 40 Al Lake, CI42090:2 FD&C Blue.1 Al. LAke, CI15850:1 D&C Red 7 Ca. Lake, CI77742 Manganese Violet

Mijn ervaring

Dit palette gaat geen favoriet worden. Hierboven alvast een foto van de swatches. Om deze swatches te maken heb ik heel veel moeite moeten doen. De oogschaduw kleuren zijn zeer korrelig bij het aanbrengen en je hebt overal Fall-out, zowel in het palette als op de swatches. Dat kun je ook hier goed zien. Daarenboven blenden de kleuren niet goed. ze blenden weg of in elkaar maar niet mooi. Ik ben eigenlijk niet echt heel tevreden over het palet en ik zal het waarschijnlijk niet vaak meer gebruiken. Ik steek het voorlopig even in mijn stash, maar ik ben niet overtuigd. Ik zou het zelf niet aanraden om te kopen.

Waar is W7 te koop en hoeveel kost dit in the night oogschaduwpalette?

W7 heeft zijn eigen webshop. Het palette in the night lijkt echter uit het assortiment genomen en kun je dus op deze webshop niet meer vinden. Als je echter goed zoekt kun je deze nog op verschillende andere webshops terugvinden. Zo vond ik deze onder andere op Bol maar daar is dit palette een stuk duurder dan bij andere websites. Ik zou zeggen, kijk even goed rond op het internet en dan vind je dit palette voor ongeveer zeven à acht euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge