The bodyshop kerstproducten: Winter Jasmine Shower gel en Festive Berry Hand Wash

Hoi hoi,
Ik wou dit artikel nog snel schrijven vooraleer we de soldenperiode in gaan. Elk jaar komt The Body Shop met Limited Edition producten voor kerst. Dit  jaar bevat deze collectie drie verschillende geuren, maar de vanille geur laat ik meestal aan mij voorbij gaan. Dit omdat mijn man niet zo goed tegen die geur kan. De nieuwe geur deze dit jaar is de winter Jasmin, waarvan ik de douches gel gekocht heb om uit te proberen. Daarenboven is ook de festive berry geur beschikbaar en ik denk dat deze vorig jaar ook reeds aanwezig was in de collectie. Van de geur festive berry heb ik de hand wash gekocht.

The bodyshop kerstproducten: Winter Jasmine Shower gel en Festive Berry Hand Wash

Met de geur winter jasmijn probeert de Body Shop de geur van een bloeiende wintertuin creëren. Deze geur bevat accenten van oranjebloesem, rozenblaadjes en Jasmijn. Bij gebruik krijg je een heel licht schuim.

In deze tijd van Corona zijn we allemaal vaker onze handen aan het wassen. Dit is natuurlijk veel aangenamer met een leuke handgel of handreinigingsmiddel
The Body Shop creëert deze festive berry handwash zodanig dat we de handen kunnen wassen met een heerlijke bessengeur. Daarenboven beloven ze dat de handen superschoon zullen zijn

Verpakking en ingrediënten

Beide producten zitten in een plastic flacon verpakt. Elke flacon bevat 250ml. De hand wash heeft echter nog een pompje terwijl dat bij de showergel niet te vinden is. Eenmaal geopend is de fles nog een jaartje houdbaar.
Hand wash
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil/Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Benzophenone-3, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, CI 17200/Red 33, CI 15985/Yellow 6, CI 42090/Blue 1.
Shower gel
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Benzyl Salicylate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzophenone-3, Nyctanthes Arbor-Tristis Flower Extract, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, CI 15985/Yellow 6, CI 42090/Blue 1.

Mijn ervaring

Het product die ik als eerste uitproberen was de hand wash. Wat mij onmiddellijk opviel bij dit product was de geur. Het is een heerlijke bessengeur. Deze kwam mij echter  ook zeer bekend voor. Ik denk dat hij mij doet denken aan een geur van  Yves Rocher van een hele tijd terug: De braambessen Shower gel die ze toen hadden in een plaisir nature serie. Ik vind het een super toffe geur en hij blijft ook vrij lang hangen op mijn handen. Daarenboven lijkt de hand wash mijn handen niet uit te drogen want ze voelen niet droog en jeuken niet nadien.
Bij de geur van de Shower gel moest ik even wennen. Het is een zeer bloemige geur en dat is meestal niet mijn cup of tea. Deze geur vind ik  aangenaam, maar ik zou deze niet elke douche willen gebruiken. Daarenboven blijft hij na gebruik vrij lang op de huid hangen. De geur is niet overheersend en de geur is ook minder aanwezig dan de festive Berry geur. Mijn huid voelt na gebruik niet droog of trekkerig aan. Nu weet ik echter niet of dat is omdat ik niet zo snel last van een droge huid en het dus niet veel effect ondervindt van deze Shower gel of de douchegel weinig  uitdrogend is
Op zich ben ik heel tevreden van beide producten.

Waar is The Body Shop te koop en hoeveel kosten deze showergel en handgel?

The Body Shop heeft zijn eigen winkels te vinden in de meeste grote stenen wat ik heel erg jammer vind is dat in Nederland al jaren een webshop beschikbaar is maar in België ontbreekt deze nog steeds Daarom moet je in een fysieke winkel zijn om deze producten aan te kopen voor the Shower gel betaal je €7 maar ook voor de hand wash betaal je €7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge