H&M oorbellensets

Hoi hoi

Ik koop zelf niet zo vaak meer bij de H&M. Tijdens mijn zwangerschap moest ik echter op zoek naar nieuwe bh’s. De huidige pasten niet meer. Natuurlijk kon ik het niet laten om even de accessoires in de solden te checken. Ik besloot 3 oorbellensetjes mee te nemen. Deze leken mij handig om te dragen als ik geen grote set in wilde doen. Ik kocht twee setjes met zilveren oorjuwelen en eentje meet goudkleurige. Over het algemeen staat zilver mij normaal iets beter.

Set 1: Zilveren knopjes

Voor deze set betaalde ik 2,99 euro. Deze kosten oorspronkelijk 9,99 euro. In de set zitten 25 paar oorbellen, waarvan een paar dubbele. Dat vind ik zelf wel handig, want als je er eentje kwijt raakt kun je de andere oorbel nog dragen. Ik deed van deze oorbellen een set in en heb deze nagenoeg niet meer uit gedaan. Ik droeg ze zelf met de bevalling. Ze zijn gemakkelijk en zitten niet in de weg. Ook heb je toch iets kleins van juwelen in. Het is alleen jammer dat het ‘geschilderde’ juwelen zijn. Na 5 maanden dragen van 2 paar (wel non-stop) zijn deze rijp voor de vuilbak. Ze zijn verkleur en geven af op mijn oor. Nu ja, voor deze prijs kunnen we natuurlijk niet klagen.

Set 2: Goudkleurige knopjes en hangersOok deze set bevat 25 paar oorbellen. Er zitten 3 paar grotere bij, terwijl de 22 andere kleiner zijn. In tegenstelling tot de eerste set zitten hier geen dubbele paren bij. Ik vind in deze set vooral de vogeltjes, de love en de hangers met een steentje heel mooi.

Voor deze set betaalde ik iets meer dan de eerste set. Dit is waarschijnlijk omdat er grotere examplaren in verwerkt zitten. Ik betaalde 4,99 euro. De oorspronkelijke prijs was 12.99 euro.

Of deze oorbellen verkleuren, kan ik niet met 100% zekerheid zeggen. Enkel de eerste set heb ik uitgebreid getest. Ik ga hier echter wel van uit.

Set 3: Zilveren knopjes en hangers

Tot slot kocht ik nog een set met zilveren paren. Hierin zit wat overlap met de andere set, maar er is nog steeds genoeg variatie. Hier vind ik de maantjes echt heel erg mooi

Ook voor deze set betaalde 4.99 euro. De oorspronkelijke prijs was 12.99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge