Catrice Minnie & Daisy Minnie’s nagellak kleuren: Fashionista & Everybody’s sweetheart

Hoi hoi,

Een tijdje geleden vertelde ik over de Minnie & Daisy collectie van Catrice. Ik kon van deze lijn nagenoeg alle producten op de kop tikken. Ik toonde reeds het oogpalette die bij Minnie hoort. Er waren echter ook nagellakjes voor zowel Minnie als Daisy. Elk karakter had er 3. Voor Minnie kon ik 2 kleurtjes op de kop tikken.

Catrice Minnie & Daisy Minnie’s nagellak kleuren: Fashionista & Everybody’s sweetheart

De kleuren variëre van nude tot rood. Elk nagellakje heeft een gel finish en Catrice belooft dat ze 7 dagen blijven zitten zonder topcoat. Ik kan alvast voorspellen dat dat bij mij niet lukt, maar geen enkele niet gellak haalt dat bij mij.

Verpakking en ingrediënten

De nagellakjes zitten in kleine flesje van 5 ml. Deze zijn 3 jaar houdbaar. De flesjes zijn van doorzichtig glas met een gouden dop. Die kun je echter weg halen en er onder vind je een zwarte draaidop, die makkelijker vast te houden is.

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYESTER-23, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, STEARALKONIUM BENTONITE, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIACETONE ALCOHOL, MICA, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, MALTOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, TIN OXIDE, PHOSPHORIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77820 (SILVER), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Mijn ervaring

Everybody’s sweetheart is een rode metallic kleur. Deze dekt in 1 laagje en blijft vrij goed zitten. Zoals ik in de inleiding zei, halen zo’n nagellakjes geen week bij mij. Wel zijn ze voor mij toch vrij langhoudend. Ik ben tevreden, zeker voor deze prijs.

Naast een opvallend lakje heeft Minnie ook een minder opvallend lakje, namelijk fashionista. Deze heeft echter twee laagjes nodig om te dekken. Beide nagellakken drogen snel op en blijven vrij goed zitten.

Waar zijn/waren deze nagellakjes te koop en hoeveel kosten ze?

Catrice is te koop bij het Kruidvat. Dat was ook bij deze collectie het geval. Elk nagellakje van deze lijn kostte er 1.99 euro. Dat is helemaal niet duur :).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge