Kruidvat Nagel Wattenschijfjes

Hoi hoi,

Een tijdje terug was ik bij het Kruidvat. Ik keek toen bij de verzorgingsproducten en mijn oog viel op deze wattenschijfjes. Deze blijken speciaal ontwikkeld om nagellak te verwijderen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, en hoppa, in mijn mandje verdwenen ze.

 Kruidvat Nagellakremover Pads 

Kruidvat verklaart dat deze wattenschijfjes microparels bevat. Hierdoor kun je makkelijker je nagellak snel en effectief. Met de zachte kant kun je dan de restjes van je nagelriemen verwijderen.

Verpakking

Deze wattenschijfjes zitten in een typische plastiek verpakking. Wat ik wel raar vind – maar ik heb dit al vaker gezien – is dat er onderaan een scheurmogelijkheid is om de wattenschijfjes er uit te halen. Bovenaan zit echter het touwtje om het terug toe te trekken. Kan iemand mij uitleggen waarom dit is?

In het zakje zitten er 60 verschillende pads.

De wattenschijfjes zelf bevatten duidelijk de paarse parels aan een zijde. De andere zijde – de zachte zijde – bevat deze parels niet. De schijfjes hebben een mooie dikte.

Mijn ervaringen

Hierboven zie je mijn reeds gechipte nagellak. Deze bevat echter een glitter, waardoor deze meestal moeilijker te reinigen zijn. Perfect om deze wattenschijfjes aan te onderwerpen.

Ik was verwonderd toen ik deze schijfjes gebruikte. Door de parels heb je heel veel grip op de nagel en nagellak. Nog nooit heb ik zo makkelijk mijn nagellak kunnen verwijderen.

Ik verwachte niet heel veel van deze wattenschijfjes, maar ik ben om. En er hoort dan ook nog eens een zeer aangenaam prijsje bij.

Kijk, mijn nagels zijn volledig proper. Nergens nog een restje nagellak te bespeuren…

Waar zijn deze wattenschijfjes te koop en hoeveel kosten ze?

Deze wattenschijfjes zijn van Kruidvat en worden daar natuurlijk ook verkocht. Voor een pak van 60 wattenschijfjes betaal je 99 cent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge